SamsungYleinen

Samsung paljasti uuden väriversion Galaxy Buds -kuulokkeistaan

Samsung on paljastanut ennen uusien huippupuhelimien julkaisua uuden väriversion Galaxy Buds -kuulokkeista omassa verkkokaupassaan. Uusi väriversio on väritykseltään samanlainen, kuten tulevien Galaxy Note10 -puhelimien liukuvärjätty pääväri.

Mitään muutoksia Samsung ei ole Galaxy Buds -kuulokkeisiin tehnyt, vaan tekniikka ja ulkoinen toteutus ovat samanlaiset kuin keväällä myyntiin tulleissa väriversioissa. Uusi väriversio on tuotekuvissa vihertävän violetti ja kuulokkeiden pitäisi erilaisissa valaistuksissa näyttää hieman erilaisilta. Tuorein lisäys värivalikoimaan antaa viittauksen siihen, ettei Samsung suunnittelisi vielä Galaxy Note10 -puhelimien julkaisun yhteydessä esittelevänsä toisen sukupolven langattomia nappikuulokkeita, vaan tällä erää saadaan tyytyä tuttuihin kuulokkeisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds -kuulokkeet ovat varusteltuna muun muassa Bluetooth 5.0 -yhteydellä, 6 tunnin akunkestolla sekä melun vähentämisominaisuudella. Lisäksi kuulokkeissa on AKG:n sertifioima äänentoisto sekä tuki Bixby-ääniavustajalle. Suomessa keväällä myyntiin tulleet Galaxy Buds -kuulokkeet maksavat 159 euroa. Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa, onko uusi väriversio tulossa myyntiin Suomessa, mutta Samsung on listannut sen verkkokaupassaan muutamissa Euroopan maissa.

Lähde: Samsung, Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung