HonorYleinen

Honor julkaisee uuden V30 Pro -huippupuhelimen marraskuussa – Varusteltu 5G-yhteyksillä

Honor View20

Huawein tytärbrändin Honorin johtaja Zhao Ming on paljastanut Kiinassa, että ensi kuussa tullaan julkaisemaan Honor V30 Pro -älypuhelin, joka on myöskin brändin ensimmäinen 5G-yhteyksillä varusteltu älypuhelin. Viime vuoden joulukuussa Honor esitteli Kiinassa Honor V20 -puhelimen ja Euroopassa se tuotiin myyntiin tammikuussa 2019. Honor V30 tulee jäämään todennäköisesti aluksi vain Kiinan markkinoiden herkuksi.

Honorilta on lupa odottaa Honor V30- ja Honor V30 Pro -puhelimia, joista ainakin pro-versiossa on 5G-yhteydet. Honorin johtajan mukaan tuleva puhelin tukee SA- ja NSA -yhteyksiä (Stand Alone ja Non-Stand Alone). Honor V30 Pro tulee todennäköisesti saamaan siis Huawein tuoreimman Kirin 990 5G -järjestelmäpiirin, jossa on integroituna 5G-modeemi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Honor V30 Pro tulisi saamaan 60 megapikselin pääkameran sekä OLED-näyttöpaneelin, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Odotuksissa on myöskin erillinen 4G-versio, joka perustuu Kirin 990 -järjestelmäpiiriin. Honor V30 -malliin odotetaan 22.5 watin pikalatausta ja Honor V30 Prossa on huhujen mukaan 40 watin pikalataus sekä 15 watin langaton lataus.

Molemmat puhelimet tullaan tietojen mukaan julkaisemaan Android 10 -käyttöjärjestelmällä, mutta ilman Google Play -palveluita. Uutuuspuhelimien julkaisu tapahtuu Kiinassa siis marraskuussa, joten kovin kauaa ei enää uutta huippuluokan Honoria tarvitse odotella.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor