AndroidHonorYleinen

Honor julkaisee uusia puhelimia 5. syyskuuta – Luvassa yli 7 tuuman näyttö

Honor tulee julkaisemaan uusia älypuhelimia kotimarkkinoillaan Kiinassa 5. syyskuuta. Honor on lisäksi paljastanut tulevien puhelimien kantavan nimiä Honor 8X ja Honor 8X Max.

Toistaiseksi enemmän tiedetään todennäköisesti Honor 8X Max -puhelimesta, sillä sen odotetaan olevan Tenaan tietokannasta paljastunut ARE-AL00. Tenaan mukaan tuleva puhelin tulee saamaan massiivisen 7,12 tuuman kosketusnäytön, jossa on 2244 x 1080 pikselin tarkkuus. Tenaa ei tuttuun tyyliin paljasta juurikaan järjestelmäpiiristä, mutta laitteessa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Jos tämä kuitenkin loppuu löytyy puhelimesta tuki myös muistikortille. Kameroiksi Tenaa ilmoittaa 16 + 2 megapikselin pääkameran sekä 8 megapikselin etukameran. Myöskin puhelimen akku pitäisi olla massiivinen 4900 milliampeerituntia. Muita puhelimen ominaisuuksia on Android 8.1 Oreo sekä sormenjälkilukija. Tenaa on ilmoittanut ARE-AL00-mallin mitoiksi 177,57 x 86,24 x 8,13 millimetriä ja painoksi 210 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos ARE-AL00 on Honorin vihjaama Honor 8X Max, niin Honor 8X on todennäköisesti varusteltu ainakin hieman pienemmällä näytöllä. Paremmin puhelimista tullaan tietämään viimeistään syyskuun alussa.

Lähde: Honor.cn

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android