HonorYleinen

Honor julkaisi lukuisia uusia älykotituotteita, kuten imurin, älylampun, vedenkeittimen ja hammasharjan

Huawein tytärbrändi Honor on julkaissut tänään Kiinan markkinoille uusia älykotituotteitaan. Honor julkaisi jo viime vuonna 1+8+N All-Scenario Smart Life -strategiansa globaaleille markkinoille ja nyt tavoitteena on laajentaa tätä ekosysteemiä uusilla tuotteilla. Tänään on esitelty Honorin yhteistyökumppaneiden tuottamia Honor Choice -tuotteita, joita on useita. Lisäksi Honor on julkaissut myös täysin omia uutuustuotteitaan, joista voi käydä lukemassa tarkemmin tämän linkin takaa.

Honor Choice -mallistoon on julkaistu uudet täyslangattomat kuulokkeet, älyimuri, tuuletin, ilmankostutin, älylamppu, vedenkeitin sekä hammasharja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor TWS Earbuds X1 -kuulokkeet ovat varusteltuna muun muassa 24 tunnin akunkestolla, kahdella mikrofonilla sekä erinomaisella äänenlaadulla. Lisäksi kuulokkeet osaava vähentää tehokkaasti ympäristönmelua puheluiden ja musiikin kuuntelun aikana. Lisäksi Honor hyödyntää kuulokkeissa uutta binauraalista tiedonsiirtotekniikkaa, jonka avulla kuulokkeet pystyvät takamaan todella matalan viiveen ja tämän ansiosta miellyttävän käyttökokemuksen.

Älyimuri varmistaa kodin puhtauden ja siinä on tehokas 350 w 100 000 rmp -moottori, joka takaa tehokkaan imuroinnin ja moppauksen. Yksi älyimurin erikoisuus on ultraviolettipuhdistusjärjestelmä, jonka luvataan poistavan tehokkaasti bakteereja erilaisilta pinnoilta. Imurin akun on kerrottu kestävän jopa 65 minuuttia. Perusimuroinnin lisäksi älyimuri pystyy tunnistamaan ja laskemaan kalorien kulutuksen ja siirtämään ne reaaliaikaisesti Huawei HiLink -palveluun, jonka kautta imurointiharjoituksen tiedot voidaan tarkistaa.

Uusi älytuuletin on varusteltuna taasen kapealla hopeisella rungolla, joka mahtuu useimpiin huoneisiin ilman, että se on häiriöksi. Avoimen rakenteensa ansiosta tuuletin antaa ilmavirtaa tasaisesti, joka tekee siitä ihanteellisen olohuoneisiin tai avoimiin huoneistoihin. Lisäksi tuulettimen avulla on mahdollista pitää huone halutussa lämpötilassa.

Ilmankostuttimen avulla ilman saa pidettyä mukavan kosteana ja se auttaa myös joitakin ihmisiä hengitysoireiden kanssa kesäkuukausina. Ilmankostuttimessa on 3 litran säiliö sekä 400 ml/tunnissa kosteuskapasiteetti tekee laitteesta sopivan esimerkiksi makuuhuoneisiin, toimistoihin tai keskikokoisiin huoneisiin. Ilmankostuttimen yläosassa on läpinäkyvä säiliö, josta voidaan selvästi tarkistaa vedenpinnan korkeus, jolloin voidaan tarkastella kätevästi säiliön täyttöaikaa. Ilmankostutin on Honorin mukaan varusteltuna myös antibakteerisella muotoilulla, joka vähentää tehokkaasti bakteerien kasvua.

Yksi uutuustuotteista on myös älykäs pöytälamppu, joka on pieni ja tyylikäs. Pöytälampun kerrotaan takaavan pehmeän valon kolmiulotteisen valaistustekniikkansa avulla. Lampun kerrotaan kattavan halkaisijaltaan 1,12 metrin alueen ja se saavuttaa Kiinan korkeimman AA-suojastandardin vaatimukset. TÜV Eye Comfort -sertifikaatin mukaisesti älykäs pöytälamppu tuottaa paljon vähemmän sinistä valoa kuin normaalit valaisimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on esitellyt myös älykkään ultraäänihammasharjan, jossa on kaareva muotoilu, joka auttaa vähentämään hammasharjan bakteerien määrää. Ultraäänitekniikan avulla hammasharjan kerrotaan tarjoavan syväpuhtaan kokemuksen ja HiLink-palvelu tarjoaa myös älykkäitä harjausohjeita. Hammasharjan mukana toimitetaan myös seinään liitettävä latausteline, jonka avulla kylpyhuone pystytään pitämään siistinä. Honor kertoo älyhammasharjan tarjoavan myöskin 30 päivän mittaisen käyttöajan yhdellä latauksella.

Viimeinen, mutta ei vähäisin Honor Choice -älykotituotteista on älykäs vedenkeitin. Kyseessä on 1800 watin lämpölähteellä varusteltu vedenkeitin, joka takaa nopeasti kiehuvan veden. Lisäksi vesi on mahdollista laittaa kiehumaan HiLink-sovelluksen avulla riippumatta siitä missä itse olet. Lisäksi sovelluksen avulla on mahdollista nauttia älykkäästä lämpötilanhallinnasta.

Honorin mukaan kaikki tänään esitellyt tuotteet on mahdollista tuoda Suomessa myyntiin, mutta niistä ilmoitetaan vielä erikseen.

Lähde: Honorin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor