HonorYleinen

Honor julkaisi MagicBook Pro -läppärin, Honor ViewPad 6 -tabletin sekä Honor Vision X1 -malliston älytelevisiot

Honor on julkaissut lukuisia uusia tuotteitaan.

Honor on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uusia älykkäitä tuotteitaan, joita ovat muun muassa Honor MagicBook Pro -läppäri, Honor ViewPad 6 -tabletti, Honor Router 3 -reititin sekä Honor Vision X1 -malliston älytelevisiot. Vaikka tuotteet on julkaistu Kiinassa, niin Honor on päättynyt jo nyt jakaa hieman tietoja laitteiden globaalista saatavuudesta. Lisäksi Honor on esitellyt uusia Honor Choice -älykotituotteita, joihin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Honor on esitellyt globaaleilla markkinoilla jo yhtiön uusia MagicBook-tietokoneita ja nyt on julkaistu uusi Honor MagicBook Pro, joka tarjoaa ominaisuuksia erityisesti ammattilaisille sekä opiskelijoille. Uutuustietokoneessa on suuri 16,1 tuuman näyttö, jossa 4,9 millimetrin ohuet kehykset sekä 90 prosentin runko-näyttö-suhde. Tehoista MagicBook Pro -laitteessa vastaa kymmenennen sukupolven Intel Core i7-10510U -prosessori ja NVIDIA GeForce MX350 -näytönohjain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MagicBook Pro on varusteltuna myös tutulla moninäyttöominaisuudella, jonka avulla esimerkiksi puhelimen näyttö on mahdollista jakaa tietokoneen kanssa. Honor on tuomassa laitteen myyntiin myös kymmenennen sukupolven Intel Core i5 -prosessorilla varusteltuna.

MagicBook Pro tulee saataville Core i5 -versiona 16 gigatavun RAM-muistilla ja 512 gigatavun SSD-tallennustilalla 5999 juanin hintaan (n. 782€) ja Core i7 -versiossa on samat 16 + 512 gigatavun muistit ja se maksaa 6699 juania (n. 875€). Honorin mukaan MagicBook Pron myynti alkaa ainakin Venäjällä syyskuussa 2020, mutta muista markkina-alueista ei ole vielä mitään tietoa.

Honor on esitellyt myös täysin uuden Honor ViewPad 6 -tabletin, joka on varsin mielenkiintoinen sekä tarjoaa potentiaalisia ominaisuuksia. Tabletissa on Kirin 985 5G -järjestelmäpiiri, Wi-Fi-6+ -yhteystuki sekä suuri 10,4 tuuman 2K FullView -näyttöpaneeli. Tabletissa on lisäksi erinomainen äänentoisto, suuri 7250 milliampeeritunnin akku ja se tukee myös Honor Magic Pencil -kosketusnäyttökynää.

Honor ViewPad 6 tulee myyntiin Kiinassa kahdessa muistiversiossa, jotka ovat 6 + 64 gigatavua sekä 6 + 128 gigatavua. Valitettavasti virallista hinnoittelua tabletille ei ole vielä ilmoitettu. Honorin mukaan tabletti on tulossa saataville globaaleille markkinoille kesäkuussa 2020.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Honor Router 3 -reititin on ensimmäinen brändin alaisuudessa myytävä reititin, joka tukee uuden sukupolven Wi-Fi 6 -tekniikkaa. Tämän ansiosta reititin pystyy tarjoamaan aikaisempaa nopeammat latausnopeudet. Reitittimessä on Wi-Fi 6+ -piiri ja Gigahome Dual-core 1,2 Ghz grafiikkasuoritin, joiden avulla Honor lupaa aikaisempaa suuremman kaistanleveyden, nopeammat latausnopeudet sekä pienemmän virrankulutuksen. Honor lupaa reitittimeltä jopa 3000 Mbit/s nopeuden yhdellä 2,4 Ghz:n kaistalla ja yhdellä 5 Ghz:n kaistalla. Honor Router tukee myös OFDMA-monikäyttäjätekniikkaa, mikä varmistaa paremman vakauten ja nopeamman tiedonsiirron pienellä viivellä. Kiinassa Honor Router maksaa 219 juania, eli noin 30 euroa. Globaalisti reititin on tulossa saataville heinäkuussa 2020.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on esitellyt myös tuoreimmat älytelevisionsa, jotka lukeutuvat Honor Vision X1 -mallistoon. Uutuustelevisioissa on muun muassa 8K-tuki sekä Motion Estimate- ja Motion Compensation -tekniikat. Televisioissa on myös neljä 10W kaiutinta, jotka takaavat hyvän äänentoiston. Honor on varustellut televisiot myös älyavustajalla, jonka avulla on mahdollista hallita muita Honor-laitteita.

Kiinassa Honor Vision X1 -älytelevisio on saatavilla 65, 55 ja 50 tuuman versioina ja hintaa niillä on 3299 juania ja 2799 juania (n. 430€ ja 365€), 50 tuumaisen mallin hintaa ei ole ilmoitettu. Toistaiseksi hinnoittelua tai tarkkaa saatavuutta globaaleilla markkinoilla ei ole paljastettu. Honorin mukaan televisiot saattavat tulla myyntiin talven aikana myös Suomessa.

Lähde: Honorin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor