HonorYleinen

Honor julkisti alan ensimmäisen AI-avusteisen silmien suojauksen likinäöltä ja AI-syväväärennösten tunnistuksen

Honorin toimitusjohtaja George Zhao lavalla MWC Shanghai -tapahtumassa.

Honor on esitellyt tällä viikolla MWC Shanghai -tapahtumassa kaksi uutta laitteistopohjaista ratkaisua, jotka on suunniteltu auttamaan jokaista ja tarjoamaan parempaa turvallisuutta.

Honor esitteli AI-avusteisen silmien suojauksen likinäöltä sekä AI-syväväärennösten tunnistuksen. Puheenvuoron aikana brändi korosti myös ihmiskeskeisen laitteistopohjaisen tekoälyn merkitystä ja uskoaan siihen, että tekoälyllä varustetut laitteet voivat vahvistaa käyttäjiä tarjoamalla räätälöityjä palveluita samalla suojaten käyttäjien yksityisyyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tekoäly mullistaa elämäämme ja vie älypuhelinteollisuutta eteenpäin, mutta suuri osa alasta on keskittynyt pilvipohjaiseen tekoälyyn, joka on vain osa palapeliä. Laitteistopohjainen tekoäly, joka toimii älypuhelimissa, ymmärtää meitä paremmin kuin mikään muu laite ja on ainutlaatuisessa asemassa tarjoamaan palveluita, jotka on räätälöity meille ja mieltymyksillemme”, sanoi Honorin toimitusjohtaja George Zhao.

Honorin AI-avusteinen silmien suojaus likinäöltä.

Yksi uusista teknologisista innovaatioista on uusi AI-avusteinen silmien suojaus likinäöltä (AI Defocus Eye Protection). Honor on halunnut huomioida maailmanlaajuisen likinäköisyyden lisääntymisen, joka johtuu pitkäaikaisesta näyttöjen käytöstä. Teknologia hyödyntää tekoälyä simuloidakseen likinäkölaseja älylaitteen näytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin mukaan likinäkölasien käyttämisen on todistettu edistävän silmien terveyttä, sillä ne tarkoituksellisesti aiheuttavat hallittua epätarkkuutta käyttäjän perifeerisessä näkökentässä auttaen säilyttämään selkeän keskeisen näön. Tämän vaikutus luo muuttuneen visuaalisen havainnon, joka hidastaa likinäköisyyteen johtavaa silmän pitenemistä.

Honorin AI-avusteisen silmien suojauksen epätarkkuuksilta on osoitettu vähentävän käyttäjien ohimenevää likinäköisyyttä keskimäärin 13 astetta 25 minuutin lukemisen jälkeen, ja joillakin käyttäjillä on havaittu enimmillään 75 asteen vähennys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin AI-syväväärennösten tunnistus.

Toinen esitelty teknologia on AI-syväväärennösten tunnistus, jolla pyritään välttämään pilvipohjaisten syväväärennösteknologioiden aiheuttamat riskit. Petosten ehkäisemiseksi ja digitaalisesti manipuloidun sisällön havaitsemiseksi AI-syväväärennösten tunnistus tutkii kuva kuvalta tietoja, kuten katsekontaktia, valaistusta, kuvan selkeyttä ja videon toistoa, tunnistaakseen virheitä, jotka ovat ihmisen silmille huomaamattomia.

AI-syväväärennösten tunnistusta on koulutettu laajasti videoilla ja kuvilla, jotka ovat esiintyneet verkossa huijauksiin ja petoksiin liittyen. Se mahdollistaa tekoälyä suorittamaan tunnistuksen, seulonnan ja vertailun kolmessa sekunnissa. Jos toiminto havaitsee synteettistä tai muutettua sisältöä, käyttäjälle annetaan välittömästi riskivaroitus, estäen jatkamasta vuorovaikutusta mahdollisten huijareiden kanssa käyttäjän turvallisuutensa takaamiseksi.

Lähde: Honorin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor