MotorolaYleinen

Motorola Razr 50 Ultran hinnasta heti 400 euroa pois – Saatavilla nyt 799 euron hintaan

Motorola Razr 50 Ultra

Motorola julkisti tällä viikolla uudet taittuvanäyttöiset Razr 50 -ja Razr 50 Ultra -älypuhelimet, jotka tuovat mielenkiintoisen kokonaisuuden ominaisuuksia omiin hintapisteisiinsä. Nyt myös Power tarjoaa uutta Motorola Razr 50 Ultraa erittäin mielenkiintoisella alennuksella.

Uusi Motorola Razr 50 Ultra maksaa nimittäin nyt vain 799 euroa, eli jopa 100 euroa vähemmän kuin pikkuvelimalli Razr 50. Powerin tarjous on siis 400 euron verran, joka on kolmanneksen koko laitteen hinnasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjous on saatavilla vain MyPower-asiakkaille, eli käytännössä kaikille, jotka kirjautuvat Powerin asiakasohjelmaan. Alennus tulee voimaan vasta ostoskorissa, eikä sitä julkisesti näytetä juurikaan missään. Alennuksen saa puhelimen 12 + 512 gigatavun muistiversiosta, jonka suositushinta on 1199 euroa. Lisäksi tarjolla on väriversiot Midnight Blue, Peach Fuzz sekä Spring Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alennetulla hinnalla Motorola Razr 50 Ultra on erittäin mielenkiintoinen, sillä siinä on huipputason tekniikoita. Puhelimeen on saatu muun muassa 6,9 tuuman kokoinen taittuva pOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 165 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimessa on 4 tuuman ulkonäyttö, 50 megapikselin kaksoiskamera, Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiiri sekä IPX8-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Joo Powerilla kun sattuu nyt olemaan varaa laittaa tarjouksia kun muutosneuvottelut käyty ja ihmisiä irtisanottu.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola