HonorYleinen

Honor julkisti uudet Magic6 Ultimate Edition- ja Porsche Design Honor Magic6 RSR -puhelimet – Tarjolla luksusta pienillä päivityksillä

Honorin toimitusjohtaja George Zhao esittelee Porsche Design Honor Magic6 RSR -puhelinta.

Honor on tänään esitellyt uudet Magic6 Ultimate Edition- ja Porsche Design Honor Magic6 RSR -puhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa. Magic6 Ultimate Edition on minimaalisesti muokattu versio Suomessakin myynnissä olevasta Magic6 Prosta, mutta Porsche Design Magic6 RSR tuo mukanaan enemmän luksusta pienillä uudistuksilla.

Magic6 Ultimate Edition on saanut uudistetun takaosan toteutuksen, jonka keskiössä on neliömäinen kamera-alue. Kamera-alueen metallisesta kehyksestä myös lähtee viivat kohti puhelimen ylä- ja alareunoja. Väriversiot ovat violetti ja musta, joissa molemmissa käytetään vegaaninahkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etuosassa on Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield -lasi, jonka Honor väittää olevan aikaisempaa kestävämpi. Se koostuu toisen sukupolven nanokideteknologiasta, se perustuu uuteen piinitridiin sekä uuteen pinnoitusprosessiin. Honorin mukaan kidetiheys kasvaa 50 prosentilla ja putoamiskestävyys parantuu 30 prosentilla. Honorin mukaan pudotus ja naarmunkestävyys voi olla 10-kertaisesti parempi kuin normaalilla lasilla.

Kameroihin on tehty myös pieniä uudistuksia, sillä Honorin mukaan puhelin on varusteltu SLR-tason superdynaamisella Falcon-kameralla. Käytössä on H9800-sensori (OmniVision OV50K), joka on kooltaan 1/1.3 tuumaa ja siinä on säädettävä f/1.4-2.0-aukko. Mukana on uusi 1200 pisteen tarkennusjärjestelmä, joka pitää kuvattavan kohteen tarkkana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muilta osin teknisiä päivityksiä ei ole verrattuna Magic6 Prohon. Honor on varustellut Magic6 Ultimate Editionin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirillä sekä 6,8 tuuman kokoisella LTPO AMOLED -näytöllä, jossa on 2800 x 1280 pikselin tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Akku on kooltaan 5600 milliampeerituntia ja se tukee 80 watin langallista latausta ja 66 watin langatonta latausta.

Magic6 Ultimate Edition 50 megapikselin pääkameran rinnalla on myös tuttu 50 megapikselin 122 asteen ultralaajakulmakamera sekä 180 megapikselin tasoinen periskooppikamera 2,5-kertaisella optisella zoomauksella. Käyttöjärjestelmänä on Android 14, jonka päällä hyrrää MagicOS 8.0.

Honor kertoi Magic6 Ultimate Editionin tulevan myyntiin Kiinassa 16 + 512 gigatavun muistilla 6999 juanin hintaan sekä 16 Gt + 1 Tt -versiossa 7699 juanin hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 893 euroa sekä 982 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Honor esitteli myös Porsche Design Honor Magic6 RSR -puhelimen, joka on vastaavasti muokattu versio Magic6 Ultimate Editionista. Puhelimen rakennetta on hieman uudistettu, ja nyt paksuus on 8,9 millimetriä ja painoa on 237 grammaa. Honorin mukaan takakuoren ja metallirungon suunnittelu perustuu Porsche Taycanin etuosan pystysuoraan estetiikkaan.

Takakameramoduuli on saanut inspiraationsa Porschen kuusikulmaisesta rakenteesta, joka jäljittelee urheiluauton alkuperäistä väriä ja rakennetta. Puhelin on varustettu Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield -lasilla, jonka sanotaan olevan 10 kertaa pudotusta kestävämpi ja 10 kertaa naarmunkestävämpi kuin perinteinen lasi.

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Lisäksi mukana on Honorin ja BOE:n yhdessä kehittämä ”Dual-layer OLED Tandem Display” -näyttöpaneeli. HDR-huippukirkkaus yltää jopa 5000 nitiin asti, mutta samalla näytön virrankulutus vähenee 40 prosentilla ja näytön käyttöikä on kasavanut 600 prosentilla. Näyttö on edelleen 6,8 tuuman kokoinen ja tarjoaa 120 hertsin virkistystaajuuden.

Muuhun tekniikkaan ei ole merkittävää uudistusta saatu. Pääkamerana käytössä on päivitetty H9800-sensori (OmniVision OV50K), joka on kooltaan 1/1.3 tuumaa ja siinä on säädettävä f/1.4-2.0-aukko. Mukana on uusi 1200 pisteen tarkennusjärjestelmä, joka pitää kuvattavan kohteen tarkkana.

Porsche Design Magic6 RSR esiteltiin vaaleanpunaisena (Frozen Berry) ja harmaana (Agate Frey). Hinnaksi on kerrottu 24 gigatavun RAM-muistilla ja 1 teratavun tallennustilalla varusteltuna versiona 9999 juania. Suoraan muunnettuna hinta on 1275 euroa.

Honorin mukaan Magic6 RSR tulee myyntiin Kiinan ulkopuolella valituilla markkinoilla vuoden 2024 toisella neljänneksellä, eli huhti-kesäkuussa.

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Lähde: Honor Magic6 Ultimate -tuotesivu, Magic6 RSR -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor