HonorSponsoroitu

Honor Magic4 Lite tarjoaa 66 watin pikalatauksen ja paljon tehoja vain 299 eurolla

Honor Magic4 Lite

Honor Magic4 Lite on suunnattu lippulaivatason kokemuksia etsiville kuluttajille, jotka arvostavat nopeutta ja sujuvaa käyttökokemusta. Uutuuspuhelin on valmistettu myös Honorin tiukkojen standardien ja vaatimuksien mukaisesti, joten se on luotu kestämään käyttöä ja kyseessä on pitkäaikainen kumppani.

Monipuolisien ominaisuuksien ansiosta Honor Magic4 Lite on loistava valinta uudeksi puhelimeksi, jos arvostaa nopeutta ja sujuvuutta. Nopeutta puhelimesta löytyy monella tavalla, sillä esimerkiksi 66 watin Honor SuperCharge antaa virtaa nopeasti ja tehokkaan Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiirin suorituskyky riittää raskaidenkin pelien pyörittämiseen. 5G-tuen avulla Honor Magic4 Lite toimii erinomaisesti kehittyneessä viidennen sukupolven mobiiliverkossa.

Honor Magic4 Lite on saatavilla Suomessa 2. toukokuuta 2022 lähtien laajasti jälleenmyyjien ja operaattoreiden valikoimista. Puhelimesta on saatavilla kolme tyylikästä väriversiota, jotka ovat hopea Titanium Silver, musta Midnight Black ja sininen Ocean Blue. Hintaa puhelimella on 299 euroa.

Tutustu Honor Magic4 Lite -puhelimeen Honorin sivuilta tämän linkin takaa.

Akku nopeasti täyteen 66W Honor SuperCharge -pikalatauksella

Monien puhelimien ongelmana on edelleen pienet akut ja hitaat lataustekniikat, mutta Honor Magic4 Lite tarjoaa käyttäjilleen astetta paremman kokemuksen omassa kategoriassaan. Pitkäkestoinen akku on suuren 4800 milliampeeritunnin akun varassa ja lataus tapahtuu tehokkaasti 66 watin Honor SuperCharge -pikalatauksella.

Suuri akku takaa Honor Magic4 Litelle tehoa koko päiväksi, sillä Honor on tuonut puhelimeen myös älykkään Honor AI -virransäästötekniikan akunkeston pidentämiseksi. Uutuuspuhelimella onnistuu muun muassa videoidentoisto 12,8 tuntia yhtäjaksoisesti ja puhelumaratonia voi suorittaa jopa 25,6 tuntia putkeen. Honor Magic4 Liten kanssa ei tarvitse siis pelätä, että akku loppuisi kesken tärkeän päivän, eikä puhelin jätä käyttäjäänsä koskaan pulaan.

Jos kuitenkin akku meinaa olla lopussa pahassa tilanteessa, niin puhelimeen on toteutettu älykäs virransäästötila. Sen avulla pystytään säästämään virtaa esimerkiksi poistamalla tiettyjä toimintoja käytöstä ja rajoittamalla sovelluksien toimintaa. Virransäästötilalla voidaan saada tunneiksi lisää virtaa, joten sen avulla pystytään välttämään täpärät tilanteet, jos esimerkiksi laturi ei ole käytettävissä.

66 watin tehoinen Honor SuperCharge -pikalataus on alansa huippua, sillä käänteentekevä teknologia lataa Honor Magic4 Liten suuren akun nopeasti tyhjästä täyteen. Tehokkaan pikalatauksen ansiosta puhelimen akku latautuu vain 15 minuutissa 50 prosentin varaukseen ja 81 prosentin varaukseen vain 30 minuutissa. Virtaa saadaan nopeasti useiksi tunneiksi lyhyessä ajassa, joten akun latautumista ei tarvitse enää odottaa liian pitkiä aikoja.

Honorin kehittyneiden tekniikoiden ansiosta käyttäjät voivat nauttia nopeammasta ja tehokkaammasta kokemuksesta. Puhelin voidaan asettaa esimerkiksi aamulla laturiin ja samalla pystyy itse rentoitumaan aamukahvin merkeissä. Honor Magic4 Lite on sillä välillä huomaamattomasti latautunut täyteen, jonka jälkeen akun riittävyydestä ei tarvitsekaan enää huolehtia.

Latauksen turvallisuus on ollut Honor Magic4 Liten keskiössä ja Honorin kattavan tutkimus- ja tuotekehitysosaamisen ansiosta käyttäjät voivat olla huoletta. 66 watin Honor SuperCharge -pikalatausteknologia on suunniteltu turvallisuutta ajatellen. Honor Magic4 Litessä on kolminkertainen tunnistus laturissa, akussa ja kaapelissa, jonka ansiosta pidetään huoli siitä, ettei puhelin pääse kuumenemaan latauksen aikana.

Kehittynyt 5G-järjestelmäpiiri pitää huolen sujuvuudesta

Honor Magic4 Lite tarjoaa omassa kategoriassaan loistavaa suorituskykyä Qualcommin kehittyneen Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiirin ansiosta. Uusi järjestelmäpiiri on jopa edeltäjäänsä 15 prosenttia suorituskykyisempi ja grafiikkasuorituskyky on saanut peräti 30 prosentin parannuksen. Snapdragon 695 5G on luokkansa parhaimmistoa, joten Honor Magic4 Lite toimii ongelmitta vaativammassakin käytössä.

Snapdragon 695 5G on valmistettu kehittyneellä 6 nanometrin prosessilla ja se koostuu kahdeksasta suorituskykyisestä ytimestä. Järjestelmäpiirissä käytetään kahta 2,2 GHz:n kellotaajuudella hyrräävästä Kryo 660 -tehoydintä sekä kuutta 1,7 GHz:n kellotaajuudella hyrräävää virtapihimpää Kryo 660 -ydintä. Käytössä on tehokas Adreno 619 -grafiikkaprosessori, joka parantaa huomattavasti esimerkiksi pelikokemusta.

Honor Magic4 Lite on varusteltuna suurella 6 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla, joka ei lopu nopeasti kesken. Puhelimessa on mielenkiintoinen Honor RAM Turbo -teknologia, jonka avulla Honor Magic4 Liten RAM-muistia pystytään laajentamaan jopa 2 gigatavulla virtuaalista RAM-muistia. Yhteensä 8 gigatavun RAM-muistin ansiosta puhelimella voi avata samanaikaisesti useita sovelluksia tehosta tinkimättä.

Suorituskyky ja laajennettava RAM-muisti pitävät yhdessä huolen Honor Magic4 Liten sujuvuudesta ja kategorian parhaimmasta käyttökokemusta. Monipuoliset mobiilipelit toimivat puhelimessa kuten selvästi kalliimmilla puhelimilla, eikä suorituskyky lopu kesken aktiivisessa työskentelyssä. Sovellukset avautuvat nopeasti ja kaikki toiminnot tuntuvat salamannopeilta.

Sujuvuuden takaamiseksi myös jatkossa Honor Magic4 Liteen on saatu lippulaivatason Magic-puhelimista tuttu innovatiivinen Anti-Aging-Engine-moottori, joka parantaa suorituskykyä ja tarjoaa sujuvamman ja luotettavamman käyttökokemuksen jopa 36 kuukauden ajan. Honor Magic4 Lite tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn myös pitkän käytön jälkeen, ja se optimoi tallennuskapasiteetin parantaakseen laitteen tehokkuutta.

5G-yhteydet ovat jatkuvasti tärkeämmässä roolissa ja Honor Magic4 Lite tuo kehittyneen viidennen sukupolven mobiiliverkot myös edullisempaan hintapisteeseen. 5G-tuen ansiosta puhelimella päästään hyödyntämään täysimittaisesti aikaisempaa nopeampia mobiiliverkkoyhteyksiä. Suomessa 5G-verkot ovat myös kehittyneet nopeasti, joten yhä useampi suomalainen pääsee käyttämään uusinta teknologiaa jopa kotonaan.

Honor Magic4 Lite tarjoaa myös paljon muuta mielenkiintoista

Honor Magic4 Lite tarjoaa ennen kaikkea nopeutta, varmuutta ja sujuvuutta, mutta myös paljon muita mielenkiintoisia toteutuksia. Puhelimessa on upea 6,81 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on vain 1,05 millimetrin superkapeat kehykset. Kehykset ovat 40 prosenttia kapeammat kuin useimmissa muissa saman kategorian älypuhelimissa.

Näytössä on myös korkea 2388 x 1080 pikselin tarkkuus, joten sisällön katselu sen kautta on aina miellyttävää. Näyttökokemuksen kohokohta on korkea 120 hertsin virkistystaajuus, jonka ansiosta sisältö näytöllä on aikaisempaa sulavampaa. Näyttö tukee myös älykästä sinisen valon suodatusta, joten Honor Magic4 Lite ei pääse rasittamaan silmiä ja se tuo mukavuutta käytettäessä puhelinta erityisesti heikossa valaistuksessa.

Honor Magic4 Litessä on lisäksi laadukas 48 megapikselin kolmoiskamera, jolla onnistuu upeiden otoksien kuvaaminen tilanteessa kuin tilanteessa. Uutuuspuhelin on myös varusteltu 16 megapikselin etukameralla, joka tukee esimerkiksi 1080P-videokuvausta. Monipuolista kamerakokemusta on täydentämässä Dual View Recording -toiminto, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa luovaa videosisältöä käyttäen etu- ja takakameraa samanaikaisesti.

Puhelin on myös erittäin laadukas, sillä Honor käyttää kestäviä valmistusmateriaaleja. Honor Magic4 Lite on myös ainoastaan 8,05 millimetriä paksu ja painaa 189 grammaa, joten puhelinta on mukava kantaa mukana. Valittavissa on kolme tyylikästä väriversiota, jotka ovat hopea Titanium Silver, musta Midnight Black sekä sininen Ocean Blue.

Honor Magic4 Liten tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,81 tuumaa, LCD, Full HD+ (2388 x 1080), 120 Hz, 19.9:9-kuvasuhde
 • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 695 5G (2x 2,2 GHz Cortex-A78 ja 6x 1,8 GHz Cortex-A55)
 • Grafiikkaprosessori: Adreno 619
 • RAM-muisti: 6 gigatavua
 • Tallennustila: 128 gigatavua
 • Kamerat: Kolmoiskamera + salama
  • Pääkamera: 48 megapikseliä (f/1.8)
  • Syvyyskamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
  • Makrokamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
 • Etukamera: 16 megapikseliä (f/2.45)
 • Akku: 4800 milliampeerituntia
  • Lataus: 66 watin langallinen pikalataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 11 ja Magic UI 4.2
 • Mitat: 166,07 x 75,78 x 8,05 mm
 • Paino: 189 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija kyljessä, Bluetooth 5.1, USB-C, Wi-Fi, NFC
 • Värit: Titanium Silver, Midnight Black sekä Ocean Blue
 • Hinta: 299 euroa
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor