OnePlusYleinen

OnePlus Ace Racing Edition -puhelimesta julkaistiin uusi live-vuotokuva – paljastui aikaisemmin jo sertifioinnista

OnePlus julkaisi vasta hiljattain Kiinassa OnePlus Ace -puhelimen, joka nähtiin Intian markkinoilla nimellä OnePlus 10R. Brändi on suunnittelemassa laajennusta kotimarkkinoillaan Ace-mallistoon, sillä tiedot uudesta OnePlus Ace Racing Edition -puhelimesta ovat jatkuvasti kasvussa.

Puhelin nähtiin jo aikaisemmin kuvien kera Tenaan sertifiointitietokannassa, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut 91mobiles.com-sivustolla uuden live-kuvan laitteesta. Vuodettu kuva vahvistaa puhelimen muotoilua sekä samalla Blass on kertonut joitakin ominaisuuksia. OnePlus Ace Racing Edition on mallikoodiltaan PGZ110, ja muotoilu on kuin edullisempi OnePlus 10 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace Racing Edition / Kuva: Evan Blass.

Laitteen takaosassa on siis suuri kamera-alue, jossa on ainakin kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Tietojen mukaan pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä ja kaksi muuta kameraa olisivat 8 ja 2 megapikseliä. Etuosaan on tulossa 16 megapikselin selfiekamera. Vuotokuva paljastaa laitteen takaosan olevan mattapintainen ja valmistetun muovista.

Sertifiointi paljasti jo aikaisemmin, että puhelimessa on 6,59 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jossa tehokkain ydin toimii 2,85 GHz:n taajuudella. Todennäköisesti kyseessä on Dimensity 8100. RAM-muistia on kerrottu olevan 8 tai 12 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa tiedetään olevan 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan aikaisempi listaus paljastaa akun olevan kooltaan 4890 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmä on Android 12. Puhelimesta kerrotaan olevan kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa ja sininen.

Toistaiseksi tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä mitään tietoa, mutta se julkaistaan varmasti hyvin pian Kiinan markkinoilla. Teknisien tietojen valossa vuotanut OnePlus Ace Racing Edition -puhelin on täysin sama laite kuin Oppon jo aikaisemmin julkaisema Oppo K10 -puhelin. Todennäköisesti kyse on vain uudelleen nimeämisestä sekä pienistä ulkoisista muutoksista.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus