HonorYleinen

Tässä on ensimmäinen Porsche Design -yhteistyön tulos – Honor Magic V2 RSR julkaistiin yli 2000 euron hinnalla

Honor Magic6 Pro

Honor julkisti tänään Kiinassa Magic6- ja Magic6 Pro -älypuhelimet, mutta samalla nähtiin myös ensimmäinen Porsche Design -yhteistyön tulos. Honor Magic V2 RSR -erikoisversio tuo mukanaan luksusta ja näyttävyyttä erittäin korkealla hinnalla.

Kiinassa Honor Magic V2 RSR Porsche Design -puhelimen hinnaksi kerrottiin 16 gigatavun ja 1 teratavun muistiversiossa huimat 15 999 juania, joka vastaa suoraan muunnettuna 2053 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuusversiossa on uusi Porsche-viimeistely, ja lasipinnoissa on erikoinen piinitridikidepinnoite parantamassa naarmun- ja pudotuskestävyyttä. Puhelimen etupuolta on suojaamassa Jurhino-lasipinta, jonka nanokiteinen toteutus tekee lasista kestävän.

Muotoiluun on tehty muutoksia. Kamera-alueessa on nyt lentolinjamainen toteutus, joka rikkoo muuten symmetristä toteutusta. Lisäksi takaosassa on muoto, joka tuo mieleen Porschen legendaariset urheiluautot. Väriversioita on ainoastaan yksi, joka on Agate Grey. Honorin mukaan se tuo mukanaan metallista kosketusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Magic V2 RSR on identtinen jo markkinoilla olevan Magic V2 -puhelimen kanssa. Magic V2 -puhelimen sisällä on suuri 7,92 tuuman kokoinen LTPO OLED -näyttöpaneeli, jossa on 2156 x 2344 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on HDR10+ -tuki sekä korkea 1600 nitin kirkkaus. Ulkopuolen näyttö on kooltaan 6,43 tuumaa ja sekin perustuu OLED-tekniikkaan. Näytössä on 2376 x 1060 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 2500 nitin maksimikirkkaus.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, joka on tällä kertaa niin sanottu paranneltu versio. Honor hyödyntää siis versiota, jossa tehokkain ydin on kellotettu 3,36 GHz:n taajuudelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmoiskamera, jonka kohokohta on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella sekä f/1.9-aukolla varustellulla linssillä. Lisäksi mukana 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 20 megapikselin telekamera 2,5-kertaisella optisella zoomilla sekä optisella kuvanvakautuksella. Puhelimeen on saatu kaksi 16 megapikselin etukameraa, jota varten näyttöihin on tehty reikä.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja kyseessä on uudenlainen pii-hiili-akku. Lataus onnistuu 66 watin teholla langallisesti USB-C-liittimen kautta. Tuettuna ei ole langatonta latausta. Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.2 -käyttöliittymä.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Tämä honor magic v2 Porsche design on 15999jeniä on ale 100€

    1. Artikkelissa puhutaan Kiinan juanista (Yuan), eli ei jenistä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor