HonorYleinen

Honor Magic5 Pro julkaistiin näyttävässä violetissa Coral Purple -väriversiossa globaaleille markkinoille

Honor Magic5 Pro Coral Purple

Honor Magic5 Pro julkaistiin globaaleille markkinoille jo helmikuun lopulla MWC-messuilla, mutta sen varsinainen myynti alkoi Suomessa vasta huhtikuun lopulla. Globaaleille markkinoille puhelin julkaistiin ainoastaan kahdessa väriversiossa, vaikka Kiinassa tarjolla oli jopa viisi eri väriä. Nyt Honor on tuonut puhelimesta laajemmin saataville kolmannen värin.

Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla Magic5 Prota on myyty mustana (Black) sekä vihreänä (Meadow Green). Nyt valikoima on laajentunut uudella violetilla Coral Purple -väriversiolla, jossa on tekonahkainen takapinta. Ensimmäisenä globaalina markkinana uutuusväri on saatavilla Hongkongissa, mutta nähtävästi väriä voidaan odottaa vielä laajemminkin saatavilla myös Eurooppaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt puhelimesta on kolme väriversiota globaaleilla markkinoilla.

Honor on julkistamassa Euroopan markkinoille uuden Honor 90 -puhelimen ensi viikolla 6. heinäkuuta. Mahdollisesti samassa yhteydessä uudesta väristä voitaisiin kertoa, mutta se saattaa tulla tarjolle ilman mitään suurempia mainintoja. Teknisesti violetti väriversio on identtinen kuin nykyiset väriversiot.

Magic5 Pro on Honorin tämän hetken tärkein lippulaivapuhelin, jossa on panostettu kameroiden lisäksi yleisesti markkinoiden kehittyneimpiin teknisiin ratkaisuihin. Puhelimen suositushinta on 1199 euroa, mutta alennuksista laitetta on voinut ostaa jo alle 900 eurolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on muun muassa 6,81 tuuman näyttöpaneeli, Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua RAM-muistia sekä 5100 milliampeeritunnin akku. Puhelimessa on myös kolme 50 megapikselin takakameraa, IP68-luokitus sekä Android 13 -käyttöjärjestelmä. Lisätietoja puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

SuomiMobiilin arvostelussa Magic5 Pro on saavuttanut kiitettävän 9/10 arvosanan sekä sai suosittelun. SuomiMobiilin kattavan arvostelun Magic5 Prosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor