HonorSponsoroitu

Kuin luotu suomalaisille: HONOR Magic6 Lite 5G tarjoaa kestävän näytön, suuren akun ja roiskevedenkestävyyden

Honor Magic6 Lite 5G

Honor Magic6 Lite on kuin luotu suomalaisille, sillä puhelimessa on erittäin kestävä näyttöpaneeli, pölyn- ja roiskevedensuojaus sekä kookas akku nopean pikalatauksen kanssa. Kyseessä on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat puhelimen kestävän päivittäisessä käytössä tarjoten samalla käytännöllisiä toiminnallisuuksia.

Tekniikan osalta ei ole säästelty, sillä Honor Magic6 Lite on saanut kookkaan 6,78 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, suorituskykyisen Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirin sekä 108 megapikselin tasoisen kolmoiskameran. Laite on myös erittäin tyylikäs tuoden huipputason viimeistelyn kaikkien saataville. Honor Magic6 Lite on ainoastaan 7,98 millimetriä paksu sekä painaa 185 grammaa.

Honor Magic6 Lite on saatavilla Suomessa 399 euron suositushintaan 8 + 256 gigatavun muistiversiossa. Valittavissa on kaksi väriversiota, jotka ovat perinteikkään tyylikäs musta Midnight Black sekä näyttävä vihreä Emerald Green. Puhelin on saatavilla Elisalta, DNA:lta, Powerilta, Verkkokauppa.comista, Veikon Koneelta, Gigantilta sekä Telialta.

Osta HONOR Magic6 Lite täältä!

Ohut ja kevyt, mutta silti viiden tähden kestävyys

Honor Magic6 Lite tuo mukanaan ennennäkemättömän HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop -näytön, joka tarjoaa 360 asteisen pudotussuojauksen. Uudistetussa näytössä on alan johtavan pudotuskestävyys, josta osoitus on SGS:n antama viiden tähden sertifikaatti.

HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop -näyttö hyödyntää edistynyttä pehmennysteknologiaa, käyttäen vastikään kehitettyjä materiaaleja, jotka kasvattavat iskunvaimennuskapasiteettia jopa 1,2 kertaa. Tämä varmistaa, äärimmäisen kestävyyden jopa 1,5 metrin korkeudesta tapahtuvissa pudotuksissa kaikista kulmista. Honor Magic6 Liten tippuessa tai kolahtaessa näyttö pysyy ehjänä suuremmalla todennäköisyydellä kuin normaaleissa puhelimissa.

Upouusi Honor Magic6 Lite on muiltakin osin tehty kestämään, sillä Honor hyödyntää laadukkaita materiaaleja. Mattapintaiseksi viimeistelty rakenne antaa miellyttävän käsituntuman, jonka lisäksi puhelimesta on saatu erittäin ohut ja kevyt. Paksuutta on ainoastaan 7,98 millimetriä ja painoa on 185 grammaa. Rakenne on myös pyöristetty, joka takaa ergonomisemman käyttökokemuksen kuin kilpailijoiden kulmikkaat puhelimet.

Honor Magic6 Lite ei ainoastaan kestä iskuja tai tuo mukanaan tyylikästä muotoilua. IP53-luokituksen ansiosta puhelin tarjoaa käyttäjilleen huolettomuutta erilaisten sääolosuhteiden armoilla. Tämä tarkoittaa, että puhelin on suojattu pölyltä ja roiskeilta, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin niin aurinkoisina päivinä kuin kevyiden sadekuurojen keskelläkin.

Honor Magic6 Lite tarjoaa ihmiskeskeisiä tekniikoita

Näytön kestävyyden ohella Honor Magic6 Liten näyttö pitää sisällään erityisesti huippupuhelimista tutuksi tulleen kokemuksen. Näytön tekniikassa ei ole säästelty, sillä kyseessä on hintaluokkansa yksi ainoista kaartuvista AMOLED-näytöistä. Näyttö on 6,78 tuuman kokoinen ja sen tarkkuus yltää miellyttävään 1.5K-tasoon, joka takaa 429 pikseliä tuumaa kohden.

Näyttö on myös sulava korkean 120 hertsin virkistystaajuuden ansiosta, joka parantaa muun muassa pelikokemusta ja yleistä sujuvuutta. Honor Magic6 Liten näytössä on tuki yli 1,07 miljardille värille sekä 100 prosenttiselle DCI-P3-väriavaruudelle. Näyttöpaneeli peittää lisäksi noin 93 prosenttia puhelimen etuosan pinta-alasta, joten turhista kehyksistä on päästy eroon.

Honor tuo nyt myös aikaisempaa edullisempaan hintapisteeseen ihmiskeskeisiä näyttöinnovaatioitaan. Honor Magic6 Lite pitää sisällään monia silmäystävällisiä teknologioita, joiden keskiössä on 1920 hertsin PWM-himmennys. Tämän ansiosta näyttö vähentää välkkymistä heikossa valaistuksessa samalla vähentäen silmiin kohdistuvaa rasitusta. Näyttö tukee myös laitteistotason vähäistä sinistä valoa, dynaamista himmennystä ja sirkadiaanista yötilaa, vastaten nykysukupolven tarpeisiin, jotka viettävät pitkiä tunteja näyttöjen äärellä.

Honor Magic6 Lite on varusteltu myös kyvykkäällä Qualcommin kehittämällä Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirillä. Uusittu järjestelmäpiiri tarjoaa 35 prosenttia paremman GPU-suorituskyvyn sekä 40 prosenttia paremman CPU-tehokkuuden verrattuna edeltäjään. Lisäksi puhelimessa on miellyttävän suuri 8 gigatavun RAM-muisti pitämässä huolen sujuvasta käyttökokemuksesta. 256 gigatavun sisäiseen tallennustilaa mahtuu myös paljon kuvia, videoita, tiedostoja, sovelluksia sekä musiikkia.

Käytössä on uusin MagicOS 7.2 -ohjelmisto, joka perustuu Android 13 -käyttöjärjestelmään. Tämän ansiosta Honor Magic6 Litessä on joukko päivitettyjä ja räätälöityjä ominaisuuksia, kuten HONOR Docs Suite, mahdollistaen älykkäämmän ja kätevämmän kokemuksen etätyöskentelyä ajatellen. Uusi ohjelmisto tarjoaa myös aikaisempaa älykkäämpiä tapoja toimia, sillä Magic-teksti toiminto antaa mahdollisuuden poimia tekstiä kuvista ja samalla Magic6 Litellä onnistuu lukituksen avaus kasvojentunnistuksella jopa maskia käytettäessä. Yksinkertaisella Välitön elokuva -ominaisuudella onnistuu helposti vaikka viikonloppureissusta otettujen videoiden ja kuvien koosteen tekeminen, joka on kiva jakaa someen.

Ikuista hetket 108 megapikselin kameralla

Yksi Honor Magic6 Liten ylpeydenaihe on kolmoiskamerajärjestelmä, johon kuuluvat 108 megapikselin ultratarkka pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin makrokamera. Uutuuspuhelimen käyttäjät pääsevät siis kokemaan monipuolisen kamerakokemuksen, joka mahdollistaa unohtumattomien hetkien taltioimisen joka tilanteessa.

108 megapikselin ultratarkka pääkamera sisältää suuren 1/1,67 tuuman sensorin ja laajan f/1,75 aukon, mahdollistaen taltioida enemmän valoa ja kuvien ottamisen huipputason selkeydellä. Kamera tarjoaa myös 3-kertaisen häviöttömän zoomauksen, joten kameralla päästään hyvin lähelle kohdetta karsimatta yhtään laadusta.

Pääkameran lisäksi 5 megapikselin ultralaajakulmakamera takaa 110 asteen näkökentän, joten se on täydellinen laajojen maisemakuvien tai ryhmäkuvien ikuistamiseen. Honor Magic6 Litessä on myös 2 megapikselin makrokamera, jonka 4 senttimetrin minimitarkennusetäisyydellä käyttäjät voivat ottaa selkeitä ja yksityiskohtaisia lähikuvia.

Honor Magic6 Litessä on vaikuttavan suuri 5300 milliampeeritunnin kokoinen akku, joka mahdollistaa pitkän käyttöajan kiireisen arjen keskellä. Puhelimella voi esimerkiksi toistaa 17 tuntia putkeen videoita netin välityksellä tai pelata 11 tuntia nettipelejä. Suuren akun ansiosta virta ei lopu kesken päivän.

Jos kuitenkin sattuu tilanne, jossa virtaa tarvitaan nopeasti lisää, niin Honorilla on ratkaisu. Akkua voidaan ladata tehokkaalla 35 watin HONOR SuperCharge -pikalatauksella, jonka avulla virtaa saadaan jälleen tunneiksi vain muutamassa kymmenessä minuutissa. Lisäksi akku säilyttää erinomaisen kestävyytensä, pitäen yllä 80 prosenttia kapasiteetistaan jopa 1 000 latauskierron jälkeen, tehden siitä yhden markkinoiden kestävimmistä akuista.

Honor Magic6 Lite -puhelimeen voi tutustua tarkemmin Honorin tuotesivuilta tämän linkin takaa.

Honor Magic6 Lite tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,78 tuumaa, AMOLED, 1.5K (2652x 1200), 120 Hz, 19.9:9-kuvasuhde, 1200 nitiä
 • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 6 Gen 1 (4x 2,2 GHz Cortex-A78 ja 4x 1,8 GHz Cortex-A55)
  • Grafiikkaprosessori: Adreno 710
 • RAM-muisti: 8 gigatavua
 • Tallennustila: 256 gigatavua
 • Kamerat: Kolmoiskamera + salama
  • Pääkamera: 108 megapikseliä (f/1.75)
  • Ultralaajakulma: 5 megapikseliä (f/2.2)
  • Makrokamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
 • Etukamera: 16 megapikseliä (f/2.45)
 • Akku: 5300 milliampeerituntia
  • Lataus: 35 watin langallinen pikalataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13 ja Magic UI 7.2
  • Päivityslupaus: 2 Android-versiota sekä 3 vuotta tietoturvapäivityksiä
 • Mitat: 163,6 x 75,5 x 7,98 mm
 • Paino: 185 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija näytössä, Bluetooth 5.1, USB-C, Wi-Fi, NFC
 • Värit: Midnight Black sekä Emerald Green
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor