HonorYleinen

Honor panostaa jatkossa kestävää kehitystä painottavaan ympäristöohjelmaan

Huaweista irtautunut älypuhelinvalmistaja Honor on tänään ilmoittanut kestävää kehitystä painottavan ympäristöohjelmansa. Honorin mukaan tavoitteena on tarjota premium-tason asiakaskokemusta ja edistyksellisiä älypalveluita tavoilla, jotka minimoivat ympäristökuormitusta mahdollisimman tehokkaasti.

”Kansainvälistä Earth Dayta vietetään jo 52. kerran. Haluamme sen myötä kiinnittää huomiota myös omaan osuuteemme ympäristön suojelussa ja kestävässä kehityksessä. Olemme määritelleet vihreät arvomme ympäristöohjelmaksi, jossa lupaamme muun muassa käyttää ympäristöystävällistä painomustetta, välttää haitallisia materiaaleja tuotantoketjuissamme, noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja ja kehittää kierrätysohjelmaamme”, kertoo Suvi Surenkin, HONOR Suomen markkinointijohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kestävät valinnat läpäisevät kaikki liiketoiminnan operaatiomme. Kehitämme luotettavia ja innovatiivisia tuotteita vihreät arvot ja ympäristövastuu mielessämme. Missiomme on löytää toimiva tasapaino näiden kahden arvon välille – on tärkeää, että muistamme elää harmoniassa luonnon kanssa”, sanoo George Zhao, HONORin globaali presidentti.

Ympäristöohjelmassa Honor on ottanut huomioon pakkaussuunnittelun, korkeammat ympäristöstandardit sekä haitallisten materiaalien välttämisen. Honor on kertonut olevansa sitoutunut käyttämään kierrätysystävällisiä materiaaleja pakkauksissaan ja käyttöohjeissaan. Vuodesta 2014 lähtien Honor on käyttänyt soijapohjaista painomustetta, mikä on vähentänyt hiilidioksidipäästöjä 68 tonnilla. Tämä vastaa 3778 puun tuottamaa CO2-arvoa yhden vuoden aikana.

Teknologiainnovaatioiden kehittäminen ympäristötietoisesti on kerrottu olevan osa Honorin strategiaa, ja siksi se käyttää mittavia summia ympäristövaikutuksistaan huolehtimiseen. Honor on tarkka käytettävien materiaalien alkuperästä ja ympäristövaikutuksista, ja se kieltäytyy käyttämästä haitallisia aineita materiaaleissaan. Esimerkiksi kaikki älypuhelinten ja tablettien latauspiuhat ovat täysin halogeenivapaita, mikä on vähentänyt myrkyllisten ja haitallisten materiaalien käyttöä noin 2896 tonnilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on kertonut pyrkivänsä vähentämään tuotantoprosesseista ja liiketoimintaoperaatioista aiheutuvaa ympäristökuormitusta läpi koko tuotteiden elinkaaren, aina raakamateriaaleista jätteiden kierrätykseen asti. Jo kaikkiaan 54 Honorin tuotetta saaneet A-arvosanan CQC-sertifikaatista (China Quality Certification).

Materiaalien kierrätys on tärkeässä osassa Honorin ympäristöohjelmaa. Pitkälle viety uusiokäyttö ja kierrätys ovat tehokkaita keinoja vähentää tuotantokustannuksia, ja samalla vältetään tarpeetonta luonnonvarojen kuluttamista. Vuodesta 2017 lähtien Honor on kierrättänyt yli 1650 tonnia elektroniikkajätettä jälleenmyyntikanavissaan.

Lähde: Honorin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor