HonorYleinen

Huhu: Honor 50 -malliston puhelimet esitellään toukokuussa – ensimmäiset kuvat antavat vihiä tulevasta

Tuoreen vuodon mukaan Honor olisi julkaisemassa pian uudet Honor 50 -malliston älypuhelimet. GSMArena.com-sivuston saamien kuvien perusteella luvassa olisi mielenkiintoinen julkaisu, sillä kyseessä saattavat olla ensimmäiset globaalisti myyntiin tulevat uudet Honor-älypuhelimet. Jo aikaisemmin Kiinassa Honor esitteli tammikuussa uuden Honor V40 -huippupuhelimen, jonka julkaisua Euroopassa ei ole vielä tapahtunut.

Tulevasta julkaisusta on vuodettu teaser-kuva, jota ei ole aikaisemmin nähty. Kuvassa on ainoastaan tekstit ”THE 50 Series” ja ”May 2021”, joka viittaisi Honor 50 -malliston olevan tulossa toukokuussa 2021. Lisäksi teaser-kuva on englanniksi, joka voisi viitata myös globaaliin julkaisuun. Kuvassa on esillä puhelimen kaksi kamerarinkulaa, joiden välissä on LED-salamavalo. Lisäksi GSMArena on saanut käsiinsä luonnoskuvia, jotka esittelevät puhelimen takaosaa hieman tarkemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Luonnoskuvat muistuttavat vahvasti muun muassa aikaisemmin nähtyjä kuvia Huawei P50 -malliston puhelimista, mutta kamera-alue näyttää Honorin versiossa selvästi pienemmältä. Ylemmässä kamerarinkulassa on yksi kamera ja alemmassa nähdään kaksi kameraa. Luonnoskuvassa on esillä myös jonkinlainen irrotettava linssi, joka nähtävästi asetetaan kameran päälle jonkinlaisella magneettisella virityksellä.

Ulkoisesti Honor 50 muistuttaa jokseenkin jopa Honorin jo Kiinassa esittelemää Honor V40 Lite -älypuhelinta, mutta nähtävästi kyseessä on kuitenkin huippuluokan älypuhelin. Toistaiseksi nyt vuotaneesta puhelimesta ei ole olemassa vielä tarkempia tietoja, mutta todennäköisesti vielä ennen julkaisua tullaan kuulemaan lisätietoja. Suurin kysymys puhelimessa on kuitenkin Googlen palveluiden saatavuus, sillä Honor ei ole vielä tiedottanut saaneensa yhteistyötä Googlen kanssa käyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor