HonorYleinen

Honor Play 6C -älypuhelin esiteltiin – 5G-yhteydet hyvin edullisesti

Honor Play 6C

Honor on esitellyt kotimarkkinoillaan Honor Play 6C -älypuhelimen, joka tarjoaa edullisella hinnalla 5G-yhteydet. Toistaiseksi ei ole selvyyttä siitä, onko puhelin tulossa saataville globaaleilla markkinoilla.

Rakenteellisesti puhelin perustuu samaan toteutukseen kuin malliston muutkin puhelimet, kuten Honor Play 30 ja Honor Play 6T Pro. Honor ei ole tehnyt suuria muutoksia rakenteeseen, vaikka tietysti pieniä eroja on havaittavissa. Puhelimella on paksuutta 8,68 millimetriä ja painoa on 194 grammaa. Honor Play 6C esiteltiin kolmessa värissä, jotka ovat hopea, sininen sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Play 6C tarjoaa 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 20:9-kuvasuhde. Näyttö yltää korkeintaan 90 hertsin virkistystaajuuteen ja siinä on etukameraa varten tehty pisaramainen lovitoteutus.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 480+ -järjestelmäpiiri, jossa on kahdeksan ydintä ja tuki 5G-yhteyksille. RAM-muistia on tarjolla 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua. Honor Play 6C tarjoaa myös tuen muistikortille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Googlen parin vuoden takainen Android 11, jonka päällä hyrrää Magic UI 5.0 -käyttöliittymä. Honor ei siis käytä viime vuonna julkaistua Android 12 -versiota, tai uusinta Android 13 -versiota.

Takaosassa on 13 megapikselin tasoinen pääkamera, jolla pystytään 1080p-videokuvaukseen. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata korkeintaan 22,5 watin tehoisella pikalatauksella. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä perinteikäs kuulokeliitin.

Kiinassa Honor Play 6C tulee saataville 6 + 128 gigatavun versiossa 1099 juanin hintaan ja 8 + 128 gigatavun versiossa 1299 juanin hintaan. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 159 euroa sekä 188 euroa.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor