HonorYleinen

Honor V30 -huippupuhelimet julkaistaan virallisesti 26. marraskuuta

Honor on virallisesti vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor V30 -lippulaivamalliston älypuhelimet 26. marraskuuta 2019. Tilaisuudessa odotetaan ainakin kahta älypuhelinta, jotka ovat Honor V30 ja Honor V30 Pro, joista saatetaan nähdä myös erilliset 4G- ja 5G -versiot.

Aikaisempien huhujen mukaan Honor V30 -puhelimissa tultaisiin näkemään Huawein huippuluokan Kirin 990 -järjestelmäpiiri, neloiskamera takaosassa sekä kaksoisetukamera. Neloiskamera on huhuissa kerrottu rakentuvan 60 megapikselin pääkamerasta, 20 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 8 megapikselin telekamerasta sekä ToF-sensorista. Lisäksi etukameran pitäisi koostua 32 megapikselin pääkamerasta sekä toisesta muotokuvakamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun koon puhelimissa on kerrottu olevan 4000-4200 milliampeerituntia ja ainakin pro-versiossa on tuki 40 watin pikalataukselle ja 15 watin langattomalle lataukselle. Tuorein vuotokuva on myös saattanut paljastaa Honor V30 -puhelimen mahdolliset väriversiot sekä takaosan muotoilun. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kamerasensorit sekä LED-salamavalo. Värejä tulee olemaan ainakin neljä, jotka ovat kristalli, musta, oranssi sekä sininen.

Seuraavat Honor-puhelimet nähdään siis kahden viikon päästä, mutta jo ennen sitä laitteista nähdään todennäköisesti myös vuotoja sekä huhuja. Valitettavasti Honor V30 -mallisto nähdään aluksi vain Kiinan markkinoilla ja Euroopan julkaisu on edelleen kysymysmerkki, sillä Huawei ei pysty käyttämään uusissa puhelimissaan Googlen palveluita.

Honor V30 -puhelimen värit.

Lähde: Honor (Weibo / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor