HonorYleinen

Honor vahvisti virallisesti: Uudet Honor 90 -sarjan älypuhelimet näkevät päivänvalon 29. toukokuuta

Eilen nettiin vuoti ensimmäiset kuvat ja tiedot Honorin tulevien Honor 90 -sarjan älypuhelimien julkaisusta, mutta nyt Honor on myös itse virallisesti vahvistanut tiedot. Julkaisusta on kerrottu Kiinalaisessa Weibo-palvelussa, jossa on myös julkaistu sama kuva kuin eilen nähtiin vuotokuvana.

Kiinassa Honor 90 -mallisto tullaan julkaisemaan 29. toukokuuta, mutta toistaiseksi globaalista julkaisusta ei ole tietoja. Todennäköisesti tuttuun Honorin tyyliin julkaisu globaalisti nähdään loppukesästä tai syksyllä, jonka lisäksi Honor on yleisesti tuonut tarjolle mallistosta vain perusversion.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 90 ja Honor 90 Pro

Kiinassa Honorin odotetaan esittelevän ainakin kaksi puhelinta, jotka olisivat Honor 90 sekä Honor 90 Pro. Kiinassa Honor julkisti kuusi kuukautta sitten Honor 80 -sarjan puhelimet, joita ei nähty globaalisti myynnissä.

Honor 90 Prossa on säilytetty kameroiden kuusikulmainen muoto, mutta kamerat on nyt jaettu kahteen saarekkeeseen. Takana on myös kaksivärinen tekstuuri. Aiemman raportin mukaan puhelimessa on edelleen 200 megapikselin kamera, Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, kaareva OLED-näyttö ja 90 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 90 -mallissa kamerat ovat myös jaettu kahteen osaan, ja takana on erikoinen tekstuuri. Perusmallin kerrotaan tukevan 66 watin latausta.

Tarkemmat tiedot kuullaan varmasti pian, ja Honor vahvistanee niitä vielä ennen julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor