OPPOYleinen

OnePlussan emobrändi Oppo julkistaa uudet Reno 10 -sarjan älypuhelimensa 24. toukokuuta – ensimmäiset kuvat julki

Oppo Reno 10

Oppo on tänään vahvistanut, että yhtiöltä tullaan näkemään uusia keskihintaluokan älypuhelimia 24. toukokuuta Kiinassa järjestettävässä tilaisuudessa. Luvassa on uudet Reno10-sarjan älypuhelimet, joista on nyt julkaistu ensimmäisiä virallisia tuotekuvia.

Ensimmäisissä kuvissa ja videoissa nähdään todennäköisesti malliston kärkimalli, jossa katse kiinnittyy takaosan kamera-alueeseen. Kameroita nähdään ainakin kolme kappaletta, joiden rinnalla on kaksois-LED-salamavalo. Kamerat ovat suurella todennäköisyydellä pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä periskooppikamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden rinnalla on myös teksti ”Powered by MariSilicon”, joten puhelimessa on Oppon ensimmäinen ja viimeinen itse suunnittelema kuvasignaaliprosessori. Oppo ilmoitti viime viikolla luopuvansa kokonaan itse kehitetyistä piireistä.

Kuvien perusteella Oppo käyttää puhelimessa kaartuvaa OLED-näyttöpaneelia. Reno 10 -sarjassa on muovinen kehys, mutta pinnat ovat todennäköisesti lasia. Pääväreinä ovat kulta sekä violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhut ovat povanneet mallistoon kolmea mallia, jotka olisivat Reno 10, Reno 10 Pro sekä Reno 10 Pro+. Edullisimpaan malliin odotetaan Snadpragon 778G -järjestelmäpiiriä, Reno 10 Prohon odotetaan Dimensity 8200 -järjestelmäpiiriä ja parhaimpaan malliin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

Tarkemmat tiedot puhelimista kuullaan viimeistään ensi viikolla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO