HonorYleinen

Hi, honor? Honor vaihtoi virallisen sivustonsa osoitteeksi yksinkertaisemman Honor.com

Honor on tehnyt virallisille verkkosivuillensa pienen muutoksen. Yhtiö on nimittäin uudistanut sivustonsa verkkotunnuksen, joka on muuttunut vanhasta muodostaan hieman selkeämmäksi.

Viikonlopun alussa Honor hämmensi lisäämällään sivustolleen laskurin, jonka perusteella jotain uutta olisi luvassa lauantaina 30.3. kello 18.00 Suomen aikaan. Laskurin yhteydessä on teksti ”Hi, honor”, joka viittaa suurella todennäköisyydellä muutokseen sivuston verkkotunnukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin verkkotunnus on ollut muodossa hihonor.com, mutta tästä päivästä lähtien sivuston virallinen osoite on honor.com. Honor on kaikessa yksinkertaisuudessaan siis ottanut tunnuksen etuosasta pois ”hi” -sanan.

Muutos verkkotunnukseen on tehty jo nyt Honorin Suomen sivustolla, mutta esimerkiksi globaalilla sivustolla muutos astuu voimaan myöhemmin tänään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor ei ole tehnyt sivustoon muita muutoksia. Hihonor.com-verkkotunnus ohjaa uuteen honor.com-tunnukseen, joten lopulta käyttäjä ei todennäköisesti huomaa suurta muutosta.

Hihonor.com-tunnusta Honor on käyttänyt alusta lähtien, ja se on perua Huawein ajoista. Nyt muutos on yksi pieni, mutta merkittävä uudistus yhtiön itsenäistymisen jälkeen.

Lähde: Honor.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor