Yleinen

Honor VR -kameran avulla voi kuvata 360 asteen videoita puhelimella

Honor VR

Insta360 kertoo blogissaan aloittaneensa yhteistyön Huawein alaisuudessa toimivan Honor-brändin kanssa. Honor julkaisi aikaisemmin tällä viikolla Kiinassa Honor V9 -huippupuhelimen, jonka rinnalla esiteltiin muun muassa Honor VR -kamera, joka on Huawein ja Insta360:n yhteistyön ensimmäinen tuotos.

Vaikka uusi kamera sijoittuu Honor-mallistoon, niin oikeastaan sillä ei ole mitään tekemistä Huawein kanssa, koska Insta360 kertoo itse kehittäneensä kameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor VR -kamera kykenee taltioimaan 3K -tasoista 360 asteen videokuvaa, mutta juurikaan muuta laitteesta ei toistaiseksi tiedetä. Kamera toimii puhelimen lisälaitteena, koska se liitetään siihen USB-C -tyypin liittimen avustuksella.

Huawei aikoo aloittaa kameran maailmanlaajuisen myynnin pian, jonka takia voimme odottaa kameran olevan esillä jo ensi viikolla MWC-messuilla. Insta360 on kehittänyt kameralle myös sovelluksen, jolla käyttäjät voivat kuvata, jakaa ja lähettää live-lähetyksiä eri sosiaalisen median alustoille. Toistaiseksi ei ole tiedossa mitään laitteen saatavuudesta tai siitä, kuinka paljon Honor VR tulee maksamaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hinnaksi ite veikkaan 120-150€ (sis ALV)
    Tuo on identtinen insta360 airin kanssa ja se maksaa taas 119$
    Amazonissa

    Ostan kyllä heti kun tulee

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen