HonorYleinen

Honor Watch 4 -älykello julkaistiin – eSIM-tuki ja 10 päivän akku

Honor Watch 4

Honor on laajentanut älykellojen valikoimaansa kotimarkkinoillaan Kiinassa julkaisemalla uuden Honor Watch 4 -kellon. Kyseessä on mielenkiintoinen edullisemman hintapisteen kello, jossa on kuitenkin kalliimmista tuttuja ominaisuuksia.

Watch 4 on varusteltuna 1,75 tuuman kokoisella AMOLED-näyttöpaneelilla jossa on 390 x 450 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello on itsessään valmistettu 6-sarjan alumiinista ja siinä on 5ATM-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Mitoiksi on kerrottu 45,3 x 39,1 x 11,2 millimetriä sekä painoksi 32 grammaa. Honor Watch 4 esiteltiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, kulta sekä sininen.

Yksi suurimmista myyntivalteista on tuki eSIM-kortille, joka mahdollistaa Honor Watch 4:n käyttämisen ilman yhteyttä älypuhelimeen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kellolla voi siis soittaa ilman puhelinta, sillä mukana on myös sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni. Honorin mukaan kellossa on 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 32 megatavun verran RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun luvataan kestävän 10 päivän ajan peruskäytössä. Lataus onnistuu magneettisen mukana toimitettavan latausalustan avulla. Honor Watch 4:n kerrotaan tukevan GPS-, NFC- ja Bluetooth 5.2 -yhteyksiä.

Mukana on myös tuttuja terveys- ja urheilutoimintoja. Honor Watch 4 tuo mukanaan 85 erilaista urheilutilaa sekä 12 ammattitason harjoittelutilaa. Kellossa on lisäksi perinteiset terveyttä seuraavat toiminnot, kuten unen seuranta sekä sykkeen seuranta.

Honor Watch 4 on tulossa myyntiin aluksi ainakin Kiinassa. Hintaa kellolla on 999 juania, joka vastaa noin 125 euroa.

Lähde: Honor Watch 4 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. No nyt kyllä on ihan Apple Watch -kopio. Ihme jos Copertino ei tästä älähdä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor