HonorSponsoroitu

Honor Watch 4 nyt saatavilla 149 euron hintaan – Täydellinen älykello joka tilanteeseen

Honor Watch 4

Honor Watch 4 on tyylikäs ja monipuolinen älykello, joka laajentaa Honorin laajaa tuotevalikoimaa entuudestaan Suomessa. Näyttävällä muotoilulla sekä tarkoilla terveys- ja urheilutoiminnoilla varusteltu älykello on täydellinen kumppani hyvinvoinnin seuraamiseen milloin ja missä tahansa.

Älykello on varusteltu muun muassa suurella 1,75 tuuman AMOLED-näytöllä, jossa on jopa 60 hertsin virkistystaajuus. Honor Watch 4 erottuu joukosta tuella Bluetooth-puheluille sekä vaikuttavalla 14 päivän akunkestolla.

Suomessa Honor Watch 4 on nyt saatavilla 149 euron suositushintaan. Väriversioita on tarjolla kaksi, jotka ovat upeat musta sekä kulta. Kello on ostettavissa laajasti suomalaisten jälleenmyyjien kautta, jotka ovat Elisa, DNA, Telia, Verkkokauppa.com sekä Veikon Kone.

Tutustu HONOR Watch 4 -älykelloon täältä!

Huippuluokan näyttö yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun

Honor Watch 4 tuo käyttäjälleen suuren 1,75 tuuman värillisen AMOLED-näyttöpaneelin, joka vie kokemuksen uudelle tasolle. Näytössä on upea värintoisto, 390 x 450 pikselin tarkkuus ja suuri kirkkaus mahdollistaa käytön myös kirkkaassa valaistuksessa. Näytössä on 60 hertsin virkistystaajuuden ohella myös 120 hertsin kosketusherkkyys, joka mahdollistaa viestien ja ilmoituksien tarkastelun milloin tahansa erinomaisella selkeydellä.

Kevyesti kaartuva näyttölasi yhdistyy saumattomasti kehykseen, joka näyttää kehyksettömän muotoilun ansiosta erinomaiselta. Uutuussälykellossa on tyylikäs 6-sarjan alumiinista valmistettu runko, joka on pyöristetty kaikista kulmista. Kelloa voidaan personoida vaihdettavilla silikonirannekkeilla, jotka ovat mukavia käyttää esimerkiksi treenatessa.

Kun kyseessä on tyyli ja persoonallisuus, yksityiskohdilla on väliä. Siksi Honor Watch 4 tarjoaa yli 300 upeaa kellotauluvaihtoehtoa, joiden avulla voi tuoda esille oman tyylin ja muokata kelloa tilanteen tai mielialan mukaan. Oli sitten kyseessä tyylikäs juhla, rento päivä ulkona tai aktiivinen treeni, Honor Watch 4 mahdollistaa juuri käyttäjänsä näköisesi ulkoasun.

Honor Watch 4 on suunniteltu tyylikkyyden ohella myös miellyttäväksi käyttää. Kello on mitoiltaan 45,3 x 39,1 x 11,2 millimetriä ja painoa on vain 32 gramman verran. Uutuuskello kulkee siis helposti mukana joka päivä, eikä se häiritse ranteessa pidettäessä.

Lisäksi Honor Watch 4 on varustettu 5ATM-luokituksella, mikä tarkoittaa, että se kestää vettä ja on suojattu jopa 50 metrin syvyyteen asti. Kelloa voi pitää siis ranteessa huoletta uimaan mennessä tai ulkona liikkuessa, vaikka sade yllättäisi.

Pitkä akunkesto, enemmän vapauksia

Honor Watch 4 on varusteltu 451 milliampeeritunnin akulla, joka takaa pitkän akunkeston. Virtaa riittää parhaimmillaan 14 päiväksi tyypillisessä käytössä. Joka päivä lataaminen on siis historiaa, joka antaa käyttäjille enemmän vapauksia.

Älykellon pitkän akunkeston ansiosta voit pitää sen kädessäsi yötä päivää, ja se kerää tarkat terveystiedot myös unen aikana. Seuranta on entistä tarkempaa ja antaa arvokasta tietoa unen laadusta ja terveydestä. Näin käyttäjä voi tehdä tietoisempia valintoja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kello on suunniteltu helpottamaan elämää, ja sen mukana toimitetaan magneettinen latausliitin, joka tekee lataamisesta vaivatonta. Kello täytyy vain asettaa laturiin ja muutamassa kymmenessä minuutissa saadaan päivän virrat.

Älykello on suunniteltu toimimaan täydellisenä viestintäkeskuksena, sillä se tukee Bluetooth-puheluita. Sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta käyttäjät voivat puhua suoraan kellosta tai soittaa sillä. Lisäksi kellon kautta voi hylätä puhelut tai vastata tekstiviesteihin suoraan ranteesta. Kello on suunniteltu tarjoamaan helpon yhteydenpidon liikkeellä ollessa.

Täydellinen terveyskumppani

Honor Watch 4 on suunniteltu tarjoamaan ominaisuuksia, jotka parantavan treenikokemusta. Uutuuskellon ja kehittyneen Honor Health -sovelluksen avulla käyttäjät voivat tarkastella kuluttamiaan kaloreita ymmärtääkseen liikunnan vaikutuksen.

Kello voi myös arvioida käyttäjän kuntoiän ja tarjota selkokielisen arvion käyttäjänsä kunnosta perustuen harjoitussuoritteisiin ja eri mittareihin.

Honor Watch 4:n alaosassa oleva optinen mikro-objektiivijärjestelmä yhdistettynä tekoälyalgoritmeihin antaa mahdollisuuden seurata tarkasti sykettä ja antaa ajoissa hälytyksen sykkeen poikkeavuuksista. Näin voit pitää terveydestäsi parempaa huolta ja tarvittaessa hakeutua ammattilaisen hoitoon ajoissa.

Stressiä, happisaturaatiota, unen laatua ja kuukautiskiertoa voidaan myös seurata Honor Watch 4 -älykellolla. Sisäänrakennetun GPS-yhteyden ansiosta Honor Watch 4 pystyy keräämään tarkat sijaintitiedot lenkillä ollessa, joten Honor Watch 4 osaa antaa tarkemmat tiedot urheilusuorituksen jälkeen.

Honor Watch 4 ei ole vain kello, se on terveyskumppani, joka auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen hyvinvoinnin. Honor Watch 4 on myös upea kumppani Honor-älypuhelimesi rinnalle!

Osta HONOR Watch 4 -älykello!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor