OnePlusYleinen

OnePlus Pad Go -tabletti paljastettiin – Virallinen julkaisu 6. lokakuuta

OnePlus Pad Go

OnePlus on julkistamassa toisen tablettinsa 6. lokakuuta Intian markkinoilla. Kyseessä on edullisempi versio aikaisemmin markkinoille tuodusta OnePlus Padista. Uutuustabletti kantaa nimeä OnePlus Pad Go ja laitteesta on julkaistu ensimmäiset kuvat sekä tiedot.

Ulkoisesti OnePlus Pad Go tulee olemaan pitkälti isovelimallinsa kaltainen, eikä yleinen muotoilu ole muuttunut. Nähtävästi laitteessa on nyt osittain muovinen rakenne aikaisemman kokonaan alumiinisen toteutuksen sijasta. Laitteen takaosassa on yksi kamera ja etuosassa on suuri näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad Go

Väritykseltään tabletti on vihreä, joka on ollut OnePlussan tunnusväri koko vuoden ajan. Tietojen mukaan OnePlus Pad Go olisi tulossa tarjolle Wi-Fi-versiona sekä myös mobiiliyhteyksillä varusteltuna.

OnePlus on vahvistanut tabletissa olevan 11,3 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 2,4K-tarkkuus. Tabletissa tulee olemaan Android 13 -käyttöjärjestelmä yhdessä OxygenOS 13 -käyttöliittymän kanssa. Tabletti tullaan päivittämään Android 14 -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad Go esitellään siis parin viikon päästä Intiassa. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin tabletti mahdollisesti nähdään Euroopan markkinoilla.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus