HonorYleinen

Honor Watch GS 3 -älykello julkaistiin – kattavat urheilu- ja terveysominaisuudet tyylikkäässä paketissa

Honor Watch GS 3

Honor on tänään ensimmäisen taittuvanäyttöisen Magic V -puhelimensa julkaisun yhteydessä esitellyt myös uuden Honor Watch GS 3 -älykellon. Kyseisestä älykellosta Honor kertoi ensimmäisen kerran jo viime kesänä, mutta vihdoin nyt kello saadaan tuotua myyntiin ensimmäisillä markkinoilla.

Uutuuskellossa on panostettu hyvin paljon premium-muotoiluun sekä tyylikkyyteen. Honor Watch GS 3 on valmistettu 316L-teräksestä ja laitteessa on hyödynnetty klassisten kellojen pyöreää muotoilua. Honorin mukaan kello on vain 44 grammaan painoinen ja paksuutta on ainoastaan 10,5 millimetriä. Honor Watch GS 3 on 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kellosta on kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja ruskea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu pyöreään OLED-paneeliin. Näytössä on kerrottu olevan 326 pikseliä tuumaa kohden ja samalla kirkkautta on 1000 nitiä. Näytöstä pitäisi saada hyvin selvää esimerkiksi kirkkaassa valaistuksessa ulkona. Näyttöä on suojaamassa tyylikäs 3D-lasipinta. Kelloon on laitettu 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia. Mobiilimaksut onnistuvat kellon NFC-yhteyden kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston on luvattu olevan normaalitilassa 14 päivää, mutta GPS-yhteyden kanssa akunkesto on 30 tuntia. Honor Watch GS 3 tukee langatonta pikalatausta, joten latautumista ei tarvitse odottaa liian pitkään. Älykellossa on kaiutin sekä mikrofoni, jotka mahdollista Bluetooth-yhteyden kautta tapahtuvat puhelut. Lisäksi kellosta voidaan vastata puheluihin myös lyhyellä tekstiviestillä. Honor Watch GS 3 tarjoilee lisäksi tuen kolmannen osapuolen sovelluksille ja käyttöjärjestelmänä on tuttu Lite OS.

Honor on panostanut myös kattaviin urheilu- ja terveysominaisuuksiin. Honor Watch GS 3 tarjoaa yli 100 urheilutilaa, joista kuuden kello pystyy tunnistamaan automaattisesti. Lisäksi sisäänrakennettu GPS on aikaisempaa tarkempi. Honor Watch GS 3 tarjoaa myös monet muut tutut ominaisuudet, kuten sykemittauksen, unen seurannan sekä stressin mittaamisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch GS 3 tulee aluksi myyntiin Kiinassa ja hintaa sillä on mustassa versiossa 1299 juania (silikoniranneke) sekä sinisessä ja ruskeassa väriversiossa 1499 juania (nahkaranneke). Hinnat ovat suoraan muunnettuina 180 euroa ja 208 euroa. Kiinassa ennakkomyynti on aloitettu tänään ja toimitukset käynnistyvät 15. tammikuuta. Honor ei ole vielä ilmoittanut kellon saatavuudesta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Honor Watch GS 3 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor