HonorSponsoroitu

Honorin ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin on osoitus yrityksen vahvasta tuotekehityksestä – tällainen on Honor Magic V

Honor Magic V

Globaali teknologiayritys Honor on laajentanut täysin uuteen tuotekategoriaan, joka on taittuvanäyttöiset älypuhelimet. Honor on julkistanut yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen Honor Magic V -älypuhelimen, joka on osoitus itsenäisen yhtiön vahvasta tuotekehitysosaamisesta sekä mahdollisuuksista tuoda markkinoille alan tuoreimpia teknologisia läpimurtoja. Puhelimessa on muun muassa erottuva muotoilu, vallankumouksellinen näyttö ja markkinoiden suorituskykyisin järjestelmäpiiri.

Honor Magic V on täynnä mielenkiintoisia innovaatioita, joita ovat muun muassa edistyksellinen ultraohut sarana, normaalia leveämpi ulkonäyttö sekä huippuluokan kamerat. Honor esittelee ohjelmisto-osaamistaan Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvan Magic UI 6.0 -käyttöliittymän kanssa, joka on optimoitu toimimaan erinomaisesti taittuvalla näytöllä.

”Olemme innoissamme voidessamme julkaista ensimmäisen taittuvanäyttöisen 5G-lippulaivamme, Honor Magic V:n, joka osoittaa asiantuntemuksemme ja innovaatiomme järjestelmäsuunnittelussa ja sitoutumisemme tarjota aina luokkansa paras käyttökokemus.”, sanoi HONOR Devicen toimitusjohtaja George Zhao. ”HONORilla on vahvat tavoitteet tulla menestyneimmäksi älypuhelinbrändiksi taittuvanäyttöisten premium-laitteiden markkinoilla, ja olemme varmoja, että ensimmäinen taitettava lippulaivamme on erittäin kilpailukykyinen nykyisiin malleihin verrattuna.”

Honor Magic V on täynnä innovaatioita

Honorin yksi suurimmista valttikorteista on vahva tutkimus- ja tuotekehitys, josta yksi osoitus on uusi Honor Magic V -puhelin. Honor Magic V käyttää kehittynyttä saranatekniikkaa, joka on markkinoiden ohuin taittuvanäyttöisistä puhelimista löytyvä sarana. Puhelimessa on lisäksi symmetrinen runko, joka tarjoaa luokkansa parhaan käyttökokemuksen.

Sarana on tärkeä osa jokaista taittuvaa puhelinta, koska sillä on valtava merkitys laitteen ilmeeseen ja toteutukseen. Honor on kehittänyt huipputason saranateknologiaa, joka yhdistää täydellisen saranan ja taittuvan designin, joka kestää jopa 200 000 taittokertaa.

Honor Magic V on suljettuna normaalin puhelimen kokoinen ja tarjoaa pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin 6,45 tuuman näytön avulla. Puhelimen ulkopuolen näyttö perustuu OLED-tekniikkaan, joka kaartuu reunoiltaan 44 astetta. Näytössä on kilpailijoita leveämpi 21,3:9-kuvasuhde, joka tekee laitteesta selvästi kilpailijoitaan käyttäjäystävällisemmän ja toimivamman. Näytön kestävyyttä on parannettu ohuella nanokristallilasilla, joka on selvästi kovempaa ja kestävämpää kuin normaali lasi.

Puhelimessa on kookas 7,9 tuuman näyttö.

Puhelimen kohokohta on leveä 7,9 tuuman kokoinen taittuva näyttö, joka löytyy laitteen sisältä. Honor on onnistunut innovatiivisen saranatekniikkansa avulla tekemään näytöstä rypyttömän, joten Honor Magic V pystyy tarjoamaan mukaansatempaavamman tabletin kaltaisen kokemuksen. Suuri näyttö on ihanteellinen sisällön kuluttamiseen, useiden tehtävien samanaikaiseen suorittamiseen ja tuottavuuden lisäämiseen.

Molemmat Honor Magic V:n näytöt ovat teknisesti huipputasoiset, eikä mistään ole karsittu. Näytöt tukevat 100% DCI-P3 -värivalikoimaa ja tarjoavat jopa 1,07 miljardia väriä, joten käyttäjät voivat nauttia laajasta värivalikoimasta ja visuaalisuudesta. Ulkopuolen näytössä on korkea 120 hertsin virkistystaajuus ja sisäpuolen näytössä on myös sulava 90 hertsin virkistystaajuus. Honor Magic V on ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin, jolla on IMAX Enhanced -sertifikaatti.

Honor Magic V on valmistettu erittäin lujasta titaaniseoksesta, nestemäisistä zirkoniummetalleista sekä vahvasta hiilikuidusta. Puhelin on äärimmäisen kevyt ja se on mukavan tasapainoinen kämmenessä pidettäessä avattuna tai suljettuna. Honor Magic V on tarjolla kolmessa väriversiossa, jotka ovat perinteikäs musta, hopea Titanium Silver sekä oranssi Burnt Orange.

Snapdragon 8 Gen 1 ensimmäistä kertaa taittuvassa puhelimessa

Honor Magic V -puhelimen väriversiot.

Honor Magic V on maailman ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa on Qualcommin tuorein huippuluokan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Kahdeksanytiminen 4 nanometrin prosessilla valmistettu järjestelmäpiiri tarjoaa muun muassa Adreno 730 -grafiikkasuorittimensa ansiosta jopa 30 prosenttia paremman GPU-suorituskyvyn kuin aikaisempi huippupiiri. Honor Magic V on varusteltuna myös 12 gigatavun RAM-muistilla sekä vähintään 256 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Puhelimessa on Qualcommin tuoreimman järjestelmäpiirin rinnalla myös Honorin kehittyneitä ratkaisuja. Honor Magic V tukee uutta LINK Turbo X -tekniikkaa, jonka avustuksella puhelin pystyy tarjoamaan huikeat latausnopeudet, joten käyttäjät voivat nauttia keskeytymättömästä yhteydestä ja verkon suorituskyvystä vaihdettaessa Wi-Fi- ja mobiiliverkkojen välillä.

Honor Magic V pitää sisällään innovaatioita myös jäähdytysjärjestelmän osalta. Puhelimessa on älykäs järjestelmä, joka koostuu uusimmasta kolmannen sukupolven grafeenista ja älykkäästä tekoälyyn perustuvasta lämmönhallintajärjestelmästä. Jäähdytysjärjestelmän luvataan jäähdyttävän puhelinta tehokkaammin, ja se säilyttää laitteen erinomaisen suorituskyvyn myös aktiivisessa käytössä.

Akunkesto on kookkaan 4750 milliampeeritunnin akun varassa, joka tarjoaa koko päivän akunkeston. Honor Magic V tukee tehokasta 66 watin langallista HONOR SuperCharge -pikalatausta, mikä mahdollistaa akun lataamisen 50 prosenttiin vain 15 minuutissa. Tyhjästä täyteen akku latautuu 40 minuutissa.

50 + 50 + 50 + 42 + 42 megapikseliä = vallankumouksellinen kamerajärjestelmä

Puhelimessa on kolme 50 megapikselin kamerasensoria.

Kamerat ovat tärkeässä roolissa puhelimessa kuin puhelimessa, mutta taittuvanäyttöiset laitteet mahdollistavat mobiilikameroille aivan uusia ulottuvuuksia ja käyttötarkoituksia. Honor Magic V -puhelimessa on tämän takia panostettu erittäin paljon kameroihin, ja kyseessä onkin vallankumouksellinen kamerajärjestelmä omassa tuotekategoriassaan.

Honor Magic V:n takaosassa on kolmesta 50 megapikselin kamerasensorista koostuva järjestelmä, jossa Honor käyttää hyödykseen vahvaa kuvantamisosaamistaan ja tekoälyä. 50 megapikselin pääkameran kaverina on kehittynyt 50 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 50 megapikselin tasoinen Spectrum Enhanced -kamera. Kameralla onnistuu yökuvaus, HDR-kuvaus, digitaalinen zoomaus sekä monet muut kehittyneet kuvausratkaisut.

Kameroissa käytetään tekoälyllä höystettyä HONOR Image Engine -kuvantamisjärjestelmää, joka tarjoaa huippuunsa viritetyn usean kameran laskennallisen valokuvauksen joka kerta riippumatta siitä, missä tai mitä kuvataan. Puhelimessa on kaksi 42 megapikselin tasoista huippuluokan etukameraa selfiekuvia ja videopuheluita varten.

HONOR Magic UI 6.0 tarjoaa yksilöllisen käyttökokemuksen

Honor Magic V on ensimmäinen älypuhelin HONOR Magic UI 6.0 -käyttöliittymällä, joka perustuu Googlen tuoreimpaan Android 12 -käyttöjärjestelmään. Uutuusversio tarjoaa aikaisempaa enemmän parannettuja sekä mukautettuja ominaisuuksia, mutta myös valtavasti optimointeja taittuvalle näytölle.

Magic UI 6.0:n mukana on Honorin tekoälymoottori, joka kantaa nimeä Magic Live. Kontekstitietoisuuden, profiilin ennustamisen ja suuren tietokaavion avulla Magic Live antaa Honor Magic V -puhelimelle mahdollisuuden toimia henkilökohtaisena avustajana, joka oppii älykkäästi käyttäjän tottumukset ja käytännöt ja antaa räätälöityjä suosituksia, kuten matkamuistutuksia. Tulevaisuudessa Magic Live tulee entistä älykkäämmäksi ja tukee käyttäjiä skenaarioissa, kuten toimistotyössä, opiskelussa, terveydessä, kuntoilussa sekä elämäntapapalveluissa.

Uuden käyttöliittymän ansiosta Honor Magic V tukee Multi-Windows-moni-ikkunatoimintoa, jolloin näyttö voidaan jakaa useisiin ikkunoihin, ja käyttäjät voivat nauttia erityyppisistä sisällöistä samanaikaisesti. Älykkään AI Smart Intelligent -järjestelmän ansiosta puhelin tunnistaa ja suosittelee sisältöä Multi-Windows-toiminnolle automaattisesti käytön perusteella, mikä mahdollistaa parannetun personoinnin.

Honor ei ole unohtanut myöskään tietosuojaa tai muita suojausominaisuuksia. Puhelimessa on kaksoisturvajärjestelmä (HTEE + QTEE), jonka avulla pystytään täyttämään avainpalveluiden turvallisuusvaatimukset kaikkialla maailmassa. Honor Magic V -puhelimeen on laitettu myös itsenäinen turvapiiri, joka maksimoi suojan salasanoille ja biometrisille tiedoille, kuten sormenjäljille.

Saatavuus

Honor Magic V on julkaistu nyt Kiinan markkinoilla ja se on saatavilla kolmessa tyylikkäässä väriversiossa, jotka ovat musta, hopea Space Silver ja oranssi Burnt Orange. Puhelimen hinnat alkavat Kiinassa 9999 juanista, joka vastaa noin 1386 euroa. Tutustu Honorin kaikkiin tuotteisiin tämän linkin takaa. 

Honor Magic V:n tekniset tiedot

 • Ulkonäyttö: 6,45 tuumaa, 2650 x 1080 (381 ppi), kaartuva OLED, 120 Hz, 1000 nitiä, DCI-P3, HDR10+
 • Sisänäyttö: 7,9 tuumaa, 2272 x 1984 (431 ppi), Foldable OLED, 90 Hz, 800 nitiä, DCI-P3, HDR10+
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
  • 8-ydintä: 1x 2,995 GHz Cortex-X2, 3x 2,496 GHz Cortex-A710, 4x 1,785 GHz Cortex-A510
  • Grafiikka: Adreno 730
 • RAM-muisti: 12 gigatavua (LPDDR5)
 • Tallennustila: 256 tai 512 gigatavua (UFS 3.1)
 • Takakamerat: Kolmoiskamera + LED-salama
  • Pääkamera: 50 megapikseliä (f/1.9, 1/1.5”)
  • Ultralaajakulmakamera: 50 megapikseliä (f/2.2, 13 mm, 122°)
  • Spectrum Enhanced -kamera: 50 megapikseliä (f/2.0, 20 mm, 1/2.5”)
 • Muuta: 4K HDR10 -videokuvaus, 10-bit log
 • Etukamerat: 42 megapikseliä (f/2.4, 24 mm, 1/3.2”) (ulko- ja sisäpuolella)
 • Akku: 4750 milliampeerituntia
  • Lataus: 66 watin Honor SuperCharge (0–100% 40 minuutissa)
 • Yhteydet: 5G, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6, USB-C, NFC, Dual-SIM
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12 + Magic UI 6.0
 • Äänentoisto: Stereokaiuttimet, sormenjälkilukija kyljessä
 • Mitat suljettuna: 160,4 x 72,7 x 14,3 mm
 • Mitat avattuna: 160,4 x 141,1 x 6,7 mm
 • Paino: 293 g, 288 g (Burnt Orange)
 • Värit: Titanium Silver, Black ja Burnt Orange
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  2 Kommenttia

  1. Varmaan hyvä puhelin mutta eläkeläiselle liian kallis.

  2. Joo eikä me eläkeläiset tarvitse mitään uusia innovatiivisia ratkaisuja. Riittää ihan Nokian 3110 , vai oliko tuo numero oikea kun muisti pätkii.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor