HonorYleinen

Honor X40 GT Racing Edition esiteltiin Kiinassa – Uutuutena ralliraidat takapuolella

Honor X40 GT Racing Edition

Honor on esitellyt päivitetyn Honor X40 GT Racing Edition -puhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa. Kyseessä on pieni uudistus verrattuna viime syksynä julkaistuun Honor X40 GT -malliin.

Puhelin on saatavilla Kiinassa 12 + 256 gigatavun muistilla 1799 juanin hintaan sekä 12 + 512 gigatavun muistilla 1999 juanin hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 231 euroa sekä 257 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mikä on sitten uutta? Honor X40 GT Racing Editon tarjoaa uusia väriversioita, jotka ovat hopea ”Racing Silver” sekä musta ”Racing Black”. Väriversioissa on ”ralliraidat” takaosassa ja erilaisempi kuviointi. Puhelimesta on myös tuttu musta väriversiota. Muilta osin Honor X40 GT ja Honor X40 GT Racing Edition ovat samanlaisia.

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,81 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näyttöön on laitettu Full HD+ -tarkkuus (2388 x 1080) sekä korkea 144 hertsin virkistystaajuus. Honorin mukaan näyttö peittää etuosasta jopa 94 prosenttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin parin vuoden takainen huippupuhelimiin suunniteltu Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn sekä 5G-yhteydet. Snapdragon 888 oli usein hyvin kuumana käyvä järjestelmäpiiri, mutta Honor on pyrkinyt vähentämään lämpenemistä kehittyneemmällä jäähdytysjärjestelmällä.

Puhelimeen on laitettu gigatavua RAM-muistia sekä sisäistä tallennustilaa on 256 gigatavua. Valitettavasti muistikorttipaikkaa Honor ei puhelimessa tarjoa. Akunkesto on 4800 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata peräti 66 watin tehoisella pikalatauksella. Honorin mukaan suuri akku latautuu tyhjästä 90 prosentin varaukseen vain 30 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Honor X40 GT Racing Editionin takaosasta löytyy kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Honor X40 GT Racing Edition on varusteltuna Android 12 -käyttöjärjestelmällä, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 7.0 -käyttöliittymä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat USB-C-liitin ja kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Lähde: Honor X40 GT Racing Edition

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor