HonorYleinen

Honor X7b saapui myyntiin Suomessa 199 euron hintaan – Kohokohtina 108 megapikselin kolmoiskamera ja suuri 5330 milliampeeritunnin akku

Honor X7b

Honor julkisti ensimmäisillä markkinoilla joulukuun alussa uuden edullisemman hintapisteen Honor X7b -älypuhelimen. Nyt kyseinen puhelin on tuotu saataville myös Suomessa, sillä se on ilmestynyt ensimmäisien jälleenmyyjien valikoimiin.

Suomessa uutuuspuhelinta myy ainakin Verkkokauppa.com, jonka valikoimissa 6 + 128 gigatavun versio maksaa 199 euroa. Puhelimesta on tarjolla kaksi väriversiota, jotak ovat musta Midnight Black sekä vihreä Emerald Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti ja teknisesti Honor X7b on pitkälti sama kuin Honor Play 50 Plus, mutta tällä kertaa järjestelmäpiiri on vaihtunut 4G-versioon, kamerat on päivitetty ja ulkoisessa toteutuksessa kamera-alueen korostus on poistettu. Puhelimen paksuus on 8,24 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Väriversioita on olemassa kolme, jotka ovat vihreä, hopea ja musta.

Honor X7b tarjoaa 6,8 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde, 850 nitin kirkkaus,  Full HD+ -tarkkuus (2412 x 1080) sekä 90 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jossa on korkeintaan 4G-tuki. Piiri on valmistettu 6 nanometrin tekniikalla. RAM-muistia puhelimeen on saatu 6 tai 8 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Tuettuna on myös muistikortti.

Kameroita takaosassa on kolme kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Googlen Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.2 -käyttöliittymä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, stereokaiuttimet sekä 5330 milliampeeritunnin kokoinen akku 35 watin pikalatauksen kanssa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor