SamsungYleinen

Huhu: Samsungin tulevat Galaxy S24 -puhelimet saattavat tarjota jopa 7 vuoden päivitystuen

Samsung Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ja Galaxy S24. / Kuva: Winfuture.de

Samsung julkistaa tietojen mukaan Galaxy S24 -sarjan älypuhelimet ensi viikolla, 17. tammikuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa. Samsung on tunnettu hyvästä päivityslupauksestaan jo parin vuoden ajan, mutta tällä kertaa Samsung saattaa jälleen yllättää.

Itse asiassa Google yllätti mobiilimaailman jo viime vuonna tarjoamalla Pixel 8 -sarjan puhelimilleen 7 vuoden ajan Android-päivityksiä. Samsung saattaa ilmoittaa Galaxy S24 -puhelimien julkaisun yhteydessä vastaavasta uudistuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos uusin huhu pitää paikkansa, niin Galaxy S24 -puhelimet tulisivat myös saamaan 7 vuoden ajan päivityksiä. Nähtävästi kyseessä olisi seitsemän Android-versiopäivitystä, joka on kaksi enemmän kuin Samsung on tähän asti tarjonnut. Samsung uudisti viimeksi vuonna 2020 päivityskäytäntönsä, jolloin useimmat puhelimet saivat 4 vuotta Android-versiota sekä 5 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S24 -puhelimet tullaan julkaisemaan odotettavasti Googlen uusimmalla Android 14 -versiolla, joka tarkoittaisi Samsungin tuovan puhelimille vielä myös Android 21 -version sen tullessa tarjolle. Lisäksi puhelimet saisivat päivityksiä vielä vuonna 2031, joka on nykymarkkinassa melkoisen pitkä lupaus.

Tietoa ei ole vielä vahvistettu, mutta asiasta on kuitenkin uutisoinut Android Headlines lähteisiinsä viitaten. Odotettavasti Samsung tulee kertomaan päivitetystä lupauksestaan 17. tammikuuta, eli ensi viikon keskiviikkona.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung