HonorYleinen

Honorilta tulossa uusi puhelin MediaTekin Dimensity 700 -järjestelmäpiirillä

Honor 50 SE

Honor on nykyisin itsenäinen brändi ja yhtiö on päässyt eroon Huaweita koskevista rajoitteista. Kiinassa Honor on esitellyt jo useita uusia tuotteitaan, mutta myös globaalisti on luvassa pian uudet puhelimet. Aikaisemmin kesäkuussa Honor julkaisi uudet Honor 50 -sarjan puhelimet, mutta nähtävästi pian on luvassa jo uusia laitteita. Tällä kertaa Kiinasta kantautuu tietoja edullisesta 5G-puhelimesta.

Puhelimessa pitäisi olla MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, joka pitää sisällään integroidun 5G-modeemin. Näytön pitäisi olla kooltaan 6,6 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on vuodon perusteella myös korkeampi 90 hertsin virkistystaajuus ja keskitetty etukamerareikä. Tiedot kertovat Honorin tarjoavan puhelimessa myös 64 megapikselin tasoisen kolmoiskameran sekä 22,5 watin pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi muista tulevan Honor-puhelimen tiedoista ei ole vuotoja. Nykyisien tietojen valossa kyseessä olisi edullisemman hintapisteen älypuhelin. Jo aikaisemmin Honor esitteli Dimensity 900 -järjestelmäpiiriin perustuvan Honor 50 SE -puhelimen, joka maksoi noin 310 euroa. Nyt vuotaneen puhelimen voidaan olettaa asettuvan 200-300 euron väliin. Puhelimen varsinaisesta markkinointinimestä ei ole vielä tietoa.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor