AppleYleinen

Tämä kuva paljastaa kaikki syksyllä julkaistavat iPhone 13 -puhelimet

Jäljitelmiä iPhone 13 -malliston puhelimista. / Kuva: Sonny Dickson

Syksyllä on Applelta luvassa jälleen suuri julkistus, kun uuden sukupolven iPhone-puhelimet esitellään. Tietojen mukaan luvassa olisi peräti neljä uutta iPhone 13 -malliston puhelinta, jotka olisivat iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro sekä iPhone 13 Pro Max. Nyt tulevista puhelimista on saatu tehtyä hyvin realistisia jäljitelmiä, jotka paljastavat ulkoisen toteutuksen.

Jäljitelmät eivät ole toimivia puhelimia, mutta ne ovat tarkoitettu muun muassa kuorivalmistajille kolmannen osapuolen suojakuorien testaamista varten. Jäljitelmät ovat yleensä hyvin lähellä todellisia laitteita, vaikka toki jotkin yksityiskohdat ovat varmasti erilaisia lopullisessa tuotteessa. Kuvat paljastavat iPhone 13 -puhelimien saavan iPhone 12 -mallistosta tutun rakenteen, johon on tehty muutamia pieniä muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple tulee laittamaan iPhone 13- ja iPhone 13 mini -puhelimissa takaosan kamerat hieman eri tavalla, mutta mukana on edelleen kaksi kameraa neliömäisessä kamera-alueessa. iPhone 13 Pro Max tulee olemaan myös edeltäjäänsä hieman suurempi ja kaikki mallit vastaavasti hieman paksumpia. Hieman kasvanut paksuus johtunee puhelimiin odotetuista suuremmista akuista sekä päivitetyistä kameroista.

Aikaisempien raporttien mukaan Apple hyödyntää kaikkien uusien iPhone 13 -puhelimien pääkamerassa anturin vakautusta perinteisemmän optisen kuvanvakautuksen sijasta. Lisäksi ultralaajakulmakamera tulee saamaan parannuksen iPhone 13 -puhelimissa, sillä siihen odotetaan uutta 6P-linssiä ja automaattitarkennusta. Aikaisemmin huhuttiin kaikkien puhelimien saavan LiDAR-anturin, mutta tuoreimmat tiedot ja nyt julkaistut kuvat kertovat vain pro-versioiden saavan kyseisen anturin.

Applen odotetaan esittelevän uudet iPhone 13 -malliston puhelimet tuttuun tapaan syyskuussa, joten vielä useampi kuukausi puhelimia joudutaan odottamaan.

Lähde: Twitter (Sonny Dickson)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tulisikohan sarjanumeroksi XX – uusi sukupolvi, uusi sarjanumero, Nykyinen 10 -sarjahan alkoi roomalaisella kympillä: X.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple