HonorSponsoroitu

Suomalaisten rakastama Honor tekee näyttävän paluun – uutuuslaitteet tulevat ylittämään käyttäjien odotukset

Honor - Born to Go Beyond

Honor tekee paluun Suomen älypuhelinmarkkinoille aikaisempaa vahvempana uuden älypuhelimen kanssa. Honorin tarina alkoi Suomessa vuonna 2014 Honor 6 -älypuhelimella ja sitä seurasivat menestysmallit Honor 7, Honor 8, Honor 9, Honor 10 ja viimeisimpänä Honor 20. Tälle hyvälle pohjalle aiotaan rakentaa myös tulevat menestystarinat ja esitellä muun muassa numerosarjan uusin tulokas, Honor 50. 

Itsenäisesti toimiva Honor tekee vahvan paluun älypuhelinmarkkinoille tämän vuoden lopulla julkaisemalla uusia mielenkiintoisia tuotteita. Uusissa puhelimissa tullaan näkemään tuttu Honorin huipputason kokemus, kuluttajien suosimat Google Mobile Services -palvelut sekä tehokkaat 5G-yhteydet. 

”Suomi on Honorille strategisesti tärkeä markkina. Olemme asettaneet jalanjälkemme Suomessa Honor 6:n jälkeen ja kampanjat Honor 7-, Honor 8-, Honor 9-, Honor 10 ja aina viimeisimpään 20-sarjaan asti ovat olleet erittäin onnistuneita. Olemme sitoutuneet jatkamaan menestyksekästä Honor-tarinaa Suomessa. Jatkamme ja rakennamme täällä aikaisemman pohjalle ja jatkamme investointeja markkinointiin, myyntiin ja organisaation toimintaan”, kertoi Honorin Suomen ja Baltian markkinointijohtaja Suvi Surenkin. 

Honor 50

Suomessa Honorin tavoitteena on tuoda tarjolle kuluttajille oleellisia tuotteita. Lisäksi Honor tulee keskittymään maailmanluokan tuotteiden ja kokemuksien kehittämiseen palvellakseen kuluttajia paremmin. Suomessa Honor tulee tarjoamaan saumattomia kokemuksia kuluttajille ja kehittää parhaillaan parempia tapoja tarjota parasta palvelukokemusta paikallisella tasolla.  

”Innovoimme ja tarjoamme huipputason tuotteita, jotka perustuvat syvälliseen ymmärrykseemme suomalaisten asiakkaiden tarpeista ja varmistamme, että Suomen markkinat saavat parhaiten sopivan mallin. Honorin menestystä Suomessa ohjaavat laadukkaat tuotteemme, jatkuva innovaatio, vankka kumppaniverkosto ja syvä ymmärrys paikallisista tarpeista”, kertoi Surenkin 

Vuosien aikana Honor on luonut vahvoja, pitkäaikaisia suhteita ja luonut yhteisiä arvoja monenlaisten paikallisten kumppaneiden kanssa. Uusi Honor omistaa vahvan osaamisen ja yhtiöllä on paljon tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa, jotka ovat yrityksen valttikortteja erittäin kilpaillussa älypuhelinmarkkinassa. 

”Honor on kehittänyt huipputeknologioita eri alueilla, joita ovat 5G, AI, viestintä, kuvankäsittely, ohjelmistot ja suunnittelu. Meillä on myös valmiuksia ratkaisevissa tekniikoissa, kuten GPU Turbo, Link Turbo, monikamerakuvaus ja navigointi. Olemme myös keränneet syvällistä tietoa kameratekniikasta kehittääksemme oman kuvasignaaliprosessorin, joka kehittyy jatkuvasti luodakseen ainutlaatuisen kokemuksen kuluttajille”, kertoi Suvi Surenkin Honorin vahvuuksista. 

Honor on palannut

Suomessa Honor tulee keskittymään monenlaisiin tuotteisiin ja jatkaa tuttua 1+8+N-strategiaa, jossa älypuhelimet ovat keskiössä. Samalla Honor keskittyy kehittämään muita yhdistettyjä tuotteita, kuten puettavia laitteita, tietokoneita ja äänituotteita, joiden avulla pystytään luomaan älykäs kokonaisuus.   

”Julkaisemme tuotteita kuluttajien tarpeiden perusteella. Jatkamme edelleen ”1+8+N” -strategian omaksumista, jossa älypuhelimia hyödynnetään alustan ytimenä, mutta keskitymme myös kehittämään muita yhdistettyjä tuotteita, kuten puettavia laitteita, luodaksemme älykkään maailman kaikille”, kertoi Surenkin. 

Honor 50 tulee olemaan ensimmäinen uusi älypuhelin, joka tulee myyntiin Suomessa. Puhelin esitellään 26. lokakuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Kyseessä on puhelin, jossa yhdistyy Honorin kokemus tuotekehityksestä, saumattomasta ohjelmistokehityksestä ja alan johtavista teknologioista. Uutuuspuhelimessa on myös Googlen palvelut, jotka tarjoavat käyttäjille kattavan sovellusympäristön ja poikkeuksellisen mobiilikokemuksen. 

Tutkimus- ja tuotekehitys ovat avainasemassa

Honor tutkimus- ja tuotekehitys

Tuotekehitys on tärkeässä roolissa älypuhelinmarkkinoilla, sillä kyseessä on maailman toiseksi suurin kulutustavaroiden teollisuus heti autoteollisuuden jälkeen. Älypuhelinteollisuuden vuotuisen tuotantoarvon on arvioitu ylittävän biljoona Yhdysvaltain dollaria vuoteen 2024 mennessä. Tämän takia uudella Honorilla on vahvaa tuotekehitystä, jonka ansiosta yhtiö pystyy tarjoamaan kuluttajille aina markkinoiden parhaimpia tekniikoita ja kokemuksia.  

Yhtiöllä on globaalisti 10 000 työntekijää sekä niistä puolet toimivat tutkimus- ja tuotekehitystyössä. Honor investoi voimakkaasti tutkimus- ja tuotekehitykseen, sillä se tukee yhtiön älypuhelimien ja muiden älylaitteiden valikoimaa, pyrkien saavuttamaan täydellisen tasapainon huipputekniikoiden ja erinomaisen käyttäjäkokemuksen välillä. Honor katsoo tuotekehityksen kanssa pidemmälle kuin mitä monet ajattelevat, ja samalla yritys pystyy saavuttamaan ennennäkemättömiä asioita ennätysajassa.

Honor tutkimus- ja tuotekehitys

Honorin tuotekehityksen tavoitteena on luoda tuotteita, jotka ylittävät käyttäjien odotukset. 5G- ja tekoälyteknologioiden kehittyminen on edistänyt tietojen laskentaa, käsittelyä ja siirtoa uudelle tasolle ja avannut uuden aikakauden, jossa kaikki asiat ovat yhteydessä toisiinsa. Honorin näkemyksen mukaan teknologioiden kehittymisen ja kehityksen myötä älypuhelimet voivat auttaa ihmisiä ilmaisemaan ja esittelemään itseään paremmin.  

Honor on pystynyt kehittämään muun muassa GPU Turbo X -tekniikan, jonka avulla on pystytty ratkaisemaan puhelimien pitkässä rasituksessa syntyvä lämpeneminen, viiveiden aiheutuminen sekä suorituskyvyn rajoittuminen. GPU Turbo X -tekniikan avulla Honorin uudet puhelimet pystyvät käyttämään suorittimia tasaisesti, jolloin pystytään saavuttamaan tasapaino suorituskyvyn, virrankulutuksen ja lämmöntuoton välillä.  

”Honor odottaa jatkuvasti innovoivansa ja vievänsä älypuhelinten rajat maksimiin. Unelmamme on käyttää johtavaa tekniikkaa ja tuotteita parantaaksemme ihmisten elämää todella, ja vaikka tämä tie on vaikea ja yksinäinen – me emme anna periksi!”, kertoi Honorin tuotelinjan johtaja Fang Fei. 

Tutustu Honorin tutkimus- ja tuotekehitykseen alapuolella olevalta videolta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 70 000 suomalaista.

    2 Kommenttia

    1. Hienoa että saadaan honorit takas, kolmas honor menossa ja uutuutta odotellessa

    2. Ainakaan honoria ei kiinnosta tietoturva päivityksien jakaminen. Itse Honor 20 pro:n omistajana tiedän tämän 1,5 vuotta ja päivitykset loppu. Ei ikinä mitään kiinan puhelimia.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor