AndroidGoogleHTCYleinen

HTC julkaisi odotetusti One A9 -puhelimen – sisältää monia mielenkiintoisia ominaisuuksia

htc-one-a9.2

HTC julkaisi eilen odotetusti uuden puhelimen, josta odotetaan yhtiön pelastajaa. HTC One A9 on puhelin, jota on kritisoitu ennen julkaisua kopioksi Applen iPhone 6 -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi One A9 on täysmetallinen puhelin, joka tekee laitteesta laadukkaan oloisen, jota vahvistamassa on vielä reunoille asti ulottuva Corning Gorilla Glass 4 -lasinäyttö. Laite perustuu 5 -tuuman Full HD -tasoiseen kosketusnäyttöön, jonka pitäisi toistaa värit 40 % kirkkaammin kuin tavallinen nestekidenäyttö. HTC kehuu myös uuden puhelimensa kameraa. Kamerasta löytyy optinen kuvanvakain, sekä kuvia voi ottaa myös erillisellä ammattikuvaustilalla.

HTC:n tuttuun tapaan puhelimesta löytyy varsin laadukas äänentoisto. Puhelin sisältää sisäänrakennetun D/A-muuntimen, joka konvertoi 16-bittisen äänen 24-bittiseksi HD-ääneksi.

One A9 tulee myyntiin myös täysin tuoreen Android 6.0:n siivittämänä. HTC on myös sitoutunut tuomaan puhelimellensa kaikki uusimmat Android -päivitykset 15 päivän sisällä siitä, kun Google on sen julkaissut.

Puhelin tulee saataville marraskuussa ensimmäisille markkina-aluille. Tarkempia tietoja puhelimesta saat HTC:n tuotesivuilta.


Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android