AndroidHuaweiYleinen

Huawei pistää jälleen parastaan – laadukas Honor 5X julkaistiin Kiinassa

cn_5x_002

Huawei on tänään julkaissut Kiinassa uuden Honor 5X -puhelimen. Honor 5X tulee olemaan luonnollinen seuraaja Honor-malliston huippumenestyneelle Honor 4X-puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 5X perustuu suureen 5,5 -tuuman Full HD -tasoiseen kosketusnäyttöön ja puhelimen mitat ovat 151,3 x 76,3 x 7,9 mm ja painoa laitteelta löytyy 158 grammaa. Puhelimen sisällä hyrrää hieman yllättäen kahdeksanytiminen Snapdragon 615 -prosessori sekä puhelimesta tulee saataville 2 ja 3 gigatavun RAM-muistilla varustellut versiot. Huawei ei ole jättänyt tästäkään puhelimesta kameroita aivan huomioimatta, sillä takakameran suuruus on 13 megapikseliä ja edestä löytyy 5 megapikselin selfie-kamera. Honor 5X sisältää myös 3000 milliampeeritunnin suuruisen akun sekä pikalatausominaisuuden, jonka ansiosta puhelin latautuu 30 minuutissa 50% varaustasoon. Huomion  arvoista on myös, että Huawei on onnistunut tuomaan myös tämän hintaiseen puhelimeen sormenjälkilukijan.

Tuore Honor 5X tulee aluksi saataville vain Kiinassa, mutta todennäköisesti myynti alkaa Euroopassakin pian. Kiinassa myynti alkaa 3. päivä marraskuuta ja  hinnoiksi on annettu 2GB:n RAM-mallille 157 dollaria (140€) ja 3GB:n RAM-mallille 220 dollaria (200€).

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android