HTCYleinen

HTC One M10:n lehdistökuvat vuosivat nettiin

htc.m10HTC One M10 tulee suurella todennäköisyydellä olemaan HTC:n tuleva huippupuhelin, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan vuoden 2016 aikana.

Olemme nähneet puhelimesta aikaisemmin yhden kuvan tunnetun Evan Blass vuotajan kautta, mutta nyt nettiin on vuotanut lehdistökuvia puhelimista. Kuvat paljastavat puhelimen ulkoiset yksityiskohdat hyvin, joten enää ei jää mitään epäselvää miltä tuleva HTC One M10 näyttää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

htc.one.m10Evan Blass paljasti taannoin, että puhelimen pitävän sisällään 5,1-tuuman AMOLED QHD -tasoisen kosketusnäytön, Android 6.0.1 -käyttöjärjestelmän ja uuden Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin Adreno 530 -grafiikkasuorittimella. Puhelimessa kerrotaan olevan myös sormenjälkilukija, joka on integroitu kotipainikkeeseen Samsungin puhelimien tapaan. Laitteesta löytyy ainakin 4 gigatavua RAM-muistia, sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, josta 23 gigatavua on vapaata tilaa. Puhelimen kamerana kerrotaan toimivan 12 UltraPikselin tarkkuinen kamerakenno. Laitteesta kerrotaan löytyvän myös laser automaattitarkennus sekä optinen kuvanvakain.

Aiemmin Evan Blass kertoi myös, että puhelin ei tulisi näkemään päivänvaloa vielä helmikuun lopussa pidettävillä MWC -messuilla, vaan joskus myöhemmin. Netissä kuitenkin huhutaan HTC:n suunnittelevan julkaisevan puhelimen 11.huhtikuuta Lontoossa.

Lähde 

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC