AppleYleinen

Uudet kuvat ja videot esittelevät neljä tuumaista iPhone ”5SE” -puhelinta

P1080489Huhujen mukaan Apple olisi julkaisemassa uusia tuotteitaan jo maaliskuussa. Tuolloin odotetaan myös uutta neljä tuumaista iPhone -puhelinta, jonka monet huhut ovat nimenneet iPhone 5SE -puhelimeksi tai iPhone 6C -puhelimeksi.

On myös huhuttu, että laitteesta löytyy neljän tuuman näytön ohella Applen A8-piirisarja, 1 tai 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös 8 ja 1,2 megapikselin kameroita. Muita ”iPhone 5SE:n” ominaisuuksia kerrotaan olevan muun muassa sormenjälkilukija, NFC ja iOS 9.3 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äskettäin italialainen sivusto on julkaissut useita kuvia väitetystä pienemmästä iPhone -mallista. Sivusto kertoo, että kuvissa sekä videolla esiintyvä puhelin on saatu Applen tehtaalta, jossa puhelinta on ruvettua valmistamaan. Kuvia ei voida kuitenkaan pitää 100% varmoina, ennen kuin Apple on puhelimen virallisesti julkaissut


Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tuo 5se on oikeasti 5s johon ollaan teetetty iphone6’n designia muistuttava kuori
    Katsokaapa vaikka puhelimen paksuutta, lataus ja kuulokeliittimien normaalia suurempia koloja ja näyttö lasin tassaisuutta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple