Uudet kuvat ja videot esittelevät neljä tuumaista iPhone “5SE” -puhelinta

1

P1080489Huhujen mukaan Apple olisi julkaisemassa uusia tuotteitaan jo maaliskuussa. Tuolloin odotetaan myös uutta neljä tuumaista iPhone -puhelinta, jonka monet huhut ovat nimenneet iPhone 5SE -puhelimeksi tai iPhone 6C -puhelimeksi.

On myös huhuttu, että laitteesta löytyy neljän tuuman näytön ohella Applen A8-piirisarja, 1 tai 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös 8 ja 1,2 megapikselin kameroita. Muita “iPhone 5SE:n” ominaisuuksia kerrotaan olevan muun muassa sormenjälkilukija, NFC ja iOS 9.3 -käyttöjärjestelmä.

Äskettäin italialainen sivusto on julkaissut useita kuvia väitetystä pienemmästä iPhone -mallista. Sivusto kertoo, että kuvissa sekä videolla esiintyvä puhelin on saatu Applen tehtaalta, jossa puhelinta on ruvettua valmistamaan. Kuvia ei voida kuitenkaan pitää 100% varmoina, ennen kuin Apple on puhelimen virallisesti julkaissut

Lähde

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

  • SANDY

    Tuo 5se on oikeasti 5s johon ollaan teetetty iphone6’n designia muistuttava kuori
    Katsokaapa vaikka puhelimen paksuutta, lataus ja kuulokeliittimien normaalia suurempia koloja ja näyttö lasin tassaisuutta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: