HTCYleinen

HTC:lta tulossa Android-tabletti, kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat jo verkkokaupasta

HTC:lta on tulossa pitkästä aikaa tabletti, tai oikeastaan kyseessä ei ole HTC:n valmistama laite. HTC A100 -tabletti on sopimusvalmistajan kehittämä, mutta laitteessa käytetään HTC:n lisensoimaa brändiä, kuten monissa edullisissakin HTC-puhelimissa. Tabletti on Fortune Ship Internationalin kehittämä ja valmistama.

Uusi HTC A100 -tabletti on rakenteeltaan alumiinia ja etuosassa on lasia. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria ja LED-salamavalo. Laitteen yläreunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Tabletin mitoiksi on ilmoitettu 241,5 x 160,3 x 8,4 millimetriä ja painoksi 530 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin näyttö on vuodon mukaan kooltaan 10,1 tuumaa ja siinä on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus. Tehoista vastaa Unisoc SCT618 -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen myös 4G-yhteyksille. Tabletissa on kerrottu olevan jopa 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy aina 256 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on HTC A100 -tabletissa suuren 7000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Laitteen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 ja 2 megapikselin kameroista ja etuosassa on 5 megapikselin kamera. Tablettiin on laitettu myös Bluetooth 5.0 -yhteys, kuulokeliitin sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

HTC A100 on listattuna tukkurin verkkokaupassa, joten sen kautta tabletin voi ostaa vain 100 kappaleen erissä. Tabletin hinnaksi on ilmoitettu 200 dollaria, mutta varsinaista hintaa ei vielä ole tiedossa. Toistaiseksi ei myöskään tiedetä milloin tabletti tullaan virallisesti julkaisemaan.

Lähde: Made-in-china.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC