HonorYleinen

Honor Play 5T Pro julkaistiin Kiinassa – edullinen 4G-yhteyksillä varusteltu puhelin

Huaweista irtautunut Honor on julkaissut jälleen kotimarkkinoillaan uuden lähtötason älypuhelimen, joka kantaa nimeä Honor Play 5T Pro. Honor on jo aikaisemminkin julkaissut useita Play 5 -malliston älypuhelimia, joita ovat olleet Honor Play 5T Vitality Edition, Honor Play 5T sekä Honor Play 5.

Honor Play 5T Pro tarjoaa 6,6 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus. Lisäksi näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri, joka ei tarjoa 5G-modeemia, vaan yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. Puhelimessa on lisäksi 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosan kameran tarkkuus yltää 16 megapikseliin. Puhelimen oikeaan kylkeen Honor on asettanut virtapainikkeeseen integroidun sormenjälkilukijan.

Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin kokoisen akun varassa ja sitä ladataan 22,5 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Honor Play 5T Prossa on myöskin 3,5 millimetrin kuulokeliitin, Bluetooth 5.1 -yhteys sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 4.0 -käyttöliittymä.

Rakenteeltaan laite on pääosin muovia ja mitoiksi on ilmoitettu 160,68 x 73,3 x 8,4 millimetriä. Painoa puhelimella on 179 grammaa. Honor esitteli laitteen kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja hopea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Honor Play 5T Pro on tulossa saatavilla 1499 juanin hintaan, joka on suoraan muunnettuna 196 euroa. Honor tuskin tuo puhelinta myyntiin globaalisti, vaan se jäänee vain Kiinan markkinoiden herkuksi.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor