HTCYleinen

HTC:n uutuuspuhelimen voi tilata myös Suomeen – ennakkomyynti käynnistyi 459 euron hintaan, toimitus vasta 1. elokuuta

HTC Desire 22 Pro / Kuva: HTC.

HTC esitteli tänään lähes 1,5 vuoden mittaisen tauon jälkeen uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä HTC Desire 22 Pro. HTC:n odotettiin tekevän paluun älypuhelinmarkkinoille lippulaivapuhelimella, mutta kyseessä olikin keskihintaluokan laite. Puhelin on tilattavissa myös Suomeen ja sen ennakkomyynti on nyt aloitettu.

Aikaisemmin tänään HTC ei suoraan sanonut puhelimen tarkkoja hinta- ja saatavuustietoja Euroopassa, mutta nämä paljastuivat myöhemmin yhtiön omilta sivuilta. HTC Desire 22 Pro maksaa Euroopassa 459 euroa 8 + 128 gigatavun muistiversiossa. Euroopassa saatavilla on vain musta väriversio. Ennakkomyynti on nyt käynnissä ja toimitukset käynnistyvät vasta reilun kuukauden päästä, eli 1. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC:n ennakkotilauksen ajan voimassa oleva pakettitarjous.

HTC tarjoaa puhelinta myös pakettitarjouksena, jossa saa muun muassa Vive Flow -virtuaalilasit sekä puhelimen 15 prosentin alennuksella ennakkotilauksen ajan. Lisäksi tämän ennakkotilaustarjouksen hyödyntävät saavat kaupan päälle ilmaisen suojakuoren puhelimelle sekä HTC:n täyslangattomat nappikuulokkeet. Yhteensä hintaa paketilla on 873 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta kiinnostuneiden kannattaa ottaa myös huomioon, ettei HTC toimita laitteen mukana laturia. Laturi on ostettava erikseen ja hintaa sillä on 6 euroa. Lisäksi HTC myy puhelimelle langatonta latausalustaa 38,99 euron hintaan. Erikseen ostettuna myös suojakuori maksaa 34,99 euroa.

HTC:n sivuilla olevan verkkokaupan kautta pystyy tilaamaan uutuuspuhelimen Suomeen. HTC ei ole kertonut aikeita tuoda puhelinta myyntiin suomalaisten jälleenmyyjien valikoimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC Desire 22 Pro keskihintaluokan puhelin, joka tarjoaa 120 hertsin LCD-näyttöpaneelin ja tehoista on vastaamassa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri. Takaosassa on 64 megapikselin kolmoiskamera ja etuosassa on 32 megapikselin tasoinen selfiekamera. Puhelimen erikoisuuksina voidaan pitää tukea langattomalle lataukselle sekä IP67-luokituksen mukaista vedenkestävyyttä.

Tarkemmin uutuuspuhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: HTC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC