HTCYleinen

HTC Desire 22 Pro julkaistiin alle 400 euron hinnalla – IP67-luokitus, langaton lataus, 120 hertsin näyttö ja Snapdragon 695

HTC Desire 22 Pro

HTC on julkaissut tänään pitkästä aikaa uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä HTC Desire 22 Pro. Ennakkoon HTC:n odotettiin esittelevän huippuluokan älypuhelimen, mutta lopulta kyseessä olikin uusi keskihintaluokan laite. Uutuuspuhelin tarjoaa kuitenkin joitakin erikoisuuksia esimerkiksi Viversen osalta.

Desire 22 Pro on valmistettu pääasiassa muovista ja mitoiksi on ilmoitettu 166,3 x 76,9 x 9,4 millimetriä. Painoa puhelimella on 205,5 grammaa. HTC on tehnyt puhelimen rakenteesta IP67-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävän. HTC esitteli puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat kulta sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimessa on 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa 5G-yhteydet. RAM-muistia on tarjolla 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua. Tuettuna on myös muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Kameroita HTC Desire 22 Pro tarjoaa kolme takaosassa, joista tärkein on 64 megapikselin pääkamera f/1.79-aukolla. Toinen kameroista on 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kolmantena toimii 5 megapikselin syvyyskamera. HTC on laittanut etuosaan 32 megapikselin tasoisen selfiekameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on suuren 4520 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan Quick Charge 3.0 -standardin avulla ladata 18 watin teholla. HTC Desire 22 Pro tarjoilee lisäksi tuen langattomalle lataukselle sekä käänteiselle langattomalle lataukselle. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 12 sekä sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen kylkeen.

Desire 22 Pro on suunniteltu toimimaan suomattomasti myös Vivo Flow -virtuaalilasien kanssa. Puhelimessa on esimerkiksi HDCP 2.2, jonka avulla voi langattomasti peilata sisältöä Disney+ tai Netflixistä suoraan Vive Flow -laseihin sekä nauttia elokuvallisesta kokemuksesta kotisohvalla tai lentokoneessa. Puhelimessa on myös sovelluksia, joiden avulla voi ostaa NFT:itä tai Vive Walletin avulla voi hallita kryptovaluuttoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC:n mukaan yhtiön uusin älypuhelin tulee saataville valituilla markkinoilla ja se on ennakkomyynnissä tästä päivästä lähtien. Erityisesti Taiwanissa puhelimen hinnaksi on ilmoitettu 8 + 128 gigatavun versiossa 11 990 Taiwanin dollaria, joka vastaa 382 euroa.

Lähde: HTC:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC