AndroidGoogleHonorHuaweiTeknologiaYleinen

Huawei avaa huomenna Pohjoismaiden ensimmäisen liikkeensä Helsinkiin

img_20161122_090836Kiinalainen Huawei avaa huomenna Pohjoismaiden ensimmäisen liikkeensä Helsingissä Kaivokatu 10:ssä kello 10. Huawei Service Center Helsinki tarjoaa opastus- ja korjauspalveluja kaikille laitteilleen. Liikkeen valikoimasta löytyy myös Huawein uutuusmalleja sekä lisätarvikkeita.

“Huawei on kasvanut merkittävästi Suomessa parin viime vuoden aikana. Enemmän kuin joka neljäs ostettu puhelin on joko Huawei- tai Honor-merkkinen. Asiakas on aina tärkein, oli kyse kuluttaja- tai business-segmentistä. Haluamme huolehtia kasvavasta asiakaskunnastamme tarjoamalla heille laitteiden ohella premium-palvelua. Siksi Suomen markkinaosuuttamme peilaten Service Centerin avaaminen on looginen askel”, sanoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom. “Nyt meillä on puhelinasiakaspalvelumme ja some-kanaviemme lisäksi tarjota fyysinen asiakaskohtaamispiste Helsingin ytimessä.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huaweilla on 435 palvelumyymälää ympäri maailmaa. Helsingin toimipiste on ensimmäinen Pohjoismaissa. Se työllistää kuusi täysiaikaista työntekijää. Kaiken kaikkiaan Huawein investointi Service Centeriinsä on lähes puoli miljoonaa euroa.

img_20161122_100732”Lupaamme yleisimpien puhelinmallien näytön vaihdon tunnissa”, sanoo palvelupisteen huoltotoiminnoista vastaava Service Manager Michael Duan. ”Lippulaivamalleillamme P9:llä ja Honor 8:lla on erittäin kilpailukykyiset takuut, näemmekin, että palvelupisteemme tehtävä on laajempi kuin pelkät laitehuollot. Autamme erilaisten kysymysten kanssa sekä opastamme laitteiden, niin puhelimiemme, tablettiemme, kellojemme kuin erilaisten älyrannekkeidemme käyttöönotossa. Lisätarvikkeiden myynti tukee palvelukaariajatteluamme. Olemme erittäin tyytyväisiä palvelupisteemme sijaintiin, tänne on helppo tulla myös niiden asiakkaiden, jotka ovat piipahtamassa Helsingissä”.

Huawei Service Center Helsinki palvelee ma-pe kello 10-18 ja lauantaisin 12-18. Liikkeen avajaisia vietetään perjantaina 25.11.2016.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android