HuaweiYleinen

Huawei Enjoy 70 Pro julkaistiin Snapdragon-järjestelmäpiirillä sekä 108 megapikselin kameralla

Huawei Enjoy 70 Pro

Huawei esitteli jo aikaisemmin kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Enjoy 70  -älypuhelimen, mutta tänään yhtiö on esitellyt paremman Enjoy 70 Pro -version. Kyseessä on edelleen edullinen 4G-laite, jossa hyödynnetään tuttuja teknisiä ominaisuuksia.

Muotoilussa Huawei hyödyntää Mate-puhelimista tuttua pyöreää kamera-aluetta, joka vie paljon tilaa takaosasta. Väriversioita on yhteensä kolme kappaletta, jotka ovat vihreä, valkoinen sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus (2388 x 1080), ohuet kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, joka rajoittuu edelleen 4G-yhteyksiin.

RAM-muistia Huawei on laittanut uutuuspuhelimeen 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua. Muistikorttipaikkaa ei laitteessa ole. Huawei Enjoy 70 Pron takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 108 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Enjoy 70 Pron akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 40 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä on HarmonyOS 4.0. Muita ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, Bluetooth 5.0 sekä NFC.

Puhelin on saatavilla ainakin aluksi vain Kiinassa. 8 + 128 gigatavun version hinta on 1449 juania ja 8 + 256 gigatavun version hinta on 1649 juania. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 187 euroa sekä 212 euroa.

Lähde: Huawei Enjoy 70 Pro -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei