AndroidHuaweiYleinen

Huawei esittelee 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustellun Maimang 6 -älypuhelimen 22. syyskuuta

Huawei on julkaisemassa 22. syyskuuta uuden puhelimen, jossa on neljä kameraa sekä ensimmäistä kertaa 18:9-kuvasuhteen näyttö. Huawei kertoo julkaisevansa Maimang 6 -puhelimen Kiinassa ensi viikon perjantaina. Huawei on julkaissut myös pienen vihjauskuvan.

Weibo-palvelussa julkaistusta kuvasta voidaan päätellä, että tuleva puhelin tulee samaan Huawein puhelimissa ensimmäistä kertaa 18:9 kuvasuhteen näytön, mutta oikeastaan juurikaan muuta ei voida kuvasta päätellä. Aikaisemmin tällä viikolla Kiinan televiranomainen Tenaa paljasti sivuillansa RNE-AL00 -mallikoodia kantavan Huawein puhelimen, jonka arveltiin olevan juurikin Maimang 6 tai Mate 10 Lite. Yleisesti Maimang-mallisto on myytävissä ainoastaan Kiinassa, mutta malliston puhelimet ovat tulleet laajemmin tarjolle eri mallinimien alla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei RNE-AL00 -mallissa (Maimang 6) on 5,9 tuuman 1080 x 2160 pikselin näyttö, jonka kuvasuhde on 18:9. Tenaan mukaan puhelimen tehoista huolehtii 2.36 GHz:n kellotaajuudella hyrräävä 8-ytiminen järjestelmäpiiri, mutta tätä tarkempaa tietoa ei anneta. Puhelimessa on myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan myös laajentaa muistikortin avulla. Näiden lisäksi Tenaan tietokanta kertoo, että laitteessa on Android 7.0 ja 3240 mAh akku. Kameroiden osalta puhelimessa kerrotaan olevan 16 + 2 megapikselin takakamera sekä edessä 13 + 2 megapikselin kamera, joten laitteessa tulee olemaan jopa neljä kameraa.

Lähde: GSMArena, Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android