HuaweiYleinen

Huawei esitteli huippuluokan FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet – kehitetty yhteistyössä Devialetin kanssa

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei on esitellyt tänään globaaleille markkinoille uudet huippuluokan täyslangattomat nappikuulokkeet. Uudet Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat seuraajat parin vuoden takaisille FreeBuds Pro -kuulokkeille, ja nyt uutuusversion kanssa Huawei on vienyt huippuluokan kokemusta vielä eteenpäin yhteistyössä Devialetin kanssa.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeissa on kerrottu panostetun erityisesti äänenlaatuun. Huawei on varustellut kuulokkeet integroidulla kahden elementin järjestelmällä, sillä niissä on yksi diskantti ja yksi bassoelementti. Huawein mukaan kuulokkeet pystyvät erottamaan korkeat ja matalat taajuudet helposti. Lisäksi FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tukevat LDAC High Resolution -koodekkia, jonka luvataan takaavan kategoriassaan ennennäkemättömän äänenlaadun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on varustellut kuulokkeet myös ensimmäisellä Triple MIC ANC TWS -järjestelmällä, joka pystyy tarjoamaan 15 prosenttia paremman melunvaimennuksen kuin edeltäjämalli. Huawein mukaan kuulokkeet pystyvät tietyissä skenaarioissa saavuttamaan jopa 47 desibelin melunvaimennuksen. FreeBuds Pro 2 -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet on varustettu kolmella dynaamisella kuuntelunoptimointialgoritmilla, jotka pystyvät havaitsemaan äänenvoimakkuuden muutokset, erot korvakäytävän rakenteessa ja reaaliaikaiset muutokset siinä, kuinka kuuloke on asettunut paikoilleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet tukevat 3C-latausnopeutta, joten lataus tyhjästä täyteen kestää noin 40 minuuttia. Kuulokkeissa on itsessään 55 milliampeeritunnin kokoinen akku.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet on suunniteltu kevyiksi, sillä painoa yhdellä kuulokkeella on 5,9 grammaa ja latauskotelolla painoa on 52,1 grammaa. Huawei on viimeistellyt kuulokkeet IP54-luokituksen mukaisella roiskevedenkestävyydellä. Huawei tarjoaa kuulokkeita kolmessa väriversiossa, jotka ovat hopea Silver Frost, sininen Silver Blue ja valkoinen Ceramic White.

Freebuds Pro 2 -kuulokkeiden helppo liitettävyys kaikkien mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa ja monipuolinen käytettävyys tukevat Huawein Seamless AI Life -strategiaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkaa eurohintaa ei ole vielä vahvistettu. Muun muassa hinta Tšekeissä on 4999 Tšekin korunaa, eli noin 202 euroa. Huawei ei ole vahvistanut kuulokkeiden saapumista Suomen markkinoille.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei