ASUSYleinen

ASUS ROG Phone 6 -pelipuhelimen tiedot ja kuvat paljastuivat Tenaan tietokannasta

Tenaan julkaisemat kuvat Asuksen tulevasta puhelimesta.

Asus tulee tämän kesän aikana julkaisemaan 6. sukupolven version yhtiön ROG -pelipuhelin sarjansa jatkoksi. Nyt suurin osa ROG Phone 6 -pelipuhelimen teknisistä tiedoista on paljastunut kiinalaisen televiranomaisen, Tenaan kautta. Tenaa on listannut sivustolleen kaksi puhelinta, joiden mallinumerot ovat AI2201_A ja AI2201_B.

Asus ROG Phone 6 -puhelimen tekniset tiedot

Tenaan listauksesta selviää, että ROG Phone 6 tulee saamaan 3.2 gigahertsin nopeuteen kykenevän Qualcommin kahdeksanytimisen suorittimen. Asus on aikaisemmin vahvistanut, että tulevassa pelipuhelimessa on Qualcommin uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia olisi viimevuotiseen tapaan jopa 18 gigatavua ja tallennustilaa puhelimesta löytyisi 512 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näytön koko tulee Tenaan mukaan olemaan 6.78 tuumaa. Puhelimen AMOLED -näytön resoluutiota listauksesta ei selviä, mutta oletettavasti näyttö tulee tarkkuudeltaan olemaan joko FHD+ tai korkeampi QHD+. Näytön virkistystaajuudeksi kerrotaan aiemmissakin vuodoissa esillä ollut 165 hertsiä.

Puhelimen fyysinen koko tulee hiukan kasvamaan ROG Phone 5 -puhelimen mitoista. ROG Phone 6 -puhelimen mitoiksi Tenaa ilmoittaa 172,834 x 77,252 x 10,39 millimetriä ja painoa olisi 229 grammaa. Puhelin siis olisi hienoisesti ohuempi kuin edeltäjänsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun koko ROG Phone 6 -puhelimessa tulisi Tenaan mukaan olemaan 6000 milliampeerituntia rakentuen kahdesta erillisestä akusta. Akkua ladataan 65 watin teholla.

Kamerapuolelta puhelimesta löytyy edestä yksi 12 megapikselin kamera ja takaa kolme kameraa, joista pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä. Puhelimen sormenjäljenlukija on sijoitettuna näytön alle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaa on samalla julkaissut puhelimen kuvia. Kuvat paljastavat hyvin ROG-henkisen toteutuksen. Takaosassa on paljon erilaisia yksityiskohtia, kuten jonkinlainen näyttöpaneeli. Muotoilu on siis hyvin pitkälti samanlainen kuin mussakin Asuksen pelipuhelimissa.

Asus saattaa julkaista ROG Phone 6-sarjan älypuhelimet 5 heinäkuuta.

Lähde: Playfuldroid, Tenaa (kiinaksi)

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS