HuaweiYleinen

Huawei esitteli oman Petal Maps -karttapalvelunsa HMS-puhelimille

Huawei on laajentanut omaa ekosysteemiään tänään Mate 40 -malliston julkaisun yhteydessä, sillä Huawei-puhelimet saivat nyt viralliset ovat karttapalvelunsa. Huawei lanseerasi Petal Maps -palvelun, joka tarjoaa tutut kartat sekä navigoinnin. Aikaisemmin Huawein uusien puhelimien käyttäjät ovat joutuneet tyytymään vain kolmannen osapuolen karttasovelluksiin, kuten Here WeGo- tai Tom Tom -palveluihin.

Petal Maps -palvelun ominaisuuksia ovat muun muassa navigointi, julkisenliikenteen aikataulut, ravintoloiden sekä muiden paikkojen aukioloajat, 3D-näkymä sekä aina askeleen edellä olevat navigointiohjeet. Petal Maps on myös täysin ilmainen navigointipalvelu, joka on suunnattu vain Huawein laitteiden käyttäjille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on ottanut karttapalvelussa huomioon myös yksityisyyden, sillä Huawei kertoo noudattavansa paikallisia lakeja sekä määräyksiä käyttäjätietojen ja yksityisyyden suojaamiseksi. Kaikki Petal Maps -palvelun sijaintitiedot on suojattu turvallisesti E2EE-suojauksella sekä muilla edistyneillä tekniikoilla.

Aluksi Petal Maps tulee saataville beetaversiona Huawein oman AppGallery-kaupan kautta kaikille älypuhelimille, joissa Huawei Mobile Services (HMS) -palvelut. Petal Maps -palvelu tulee saataville globaalisti ja se on ladattavissa myös Suomessa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei