HuaweiYleinen

Huawei esitteli punaisen ja sinisen Mate 9 -puhelimen

Huawei on esitellyt tänään kaksi uutta värivaihtoehtoa viime vuonna julkaistusta Mate 9 -puhelimesta. Uudet värit ovat punainen (Agate Red) ja sininen (Topaz Blue), jotka saapuvat Kiinassa saataville 14. toukokuuta. Uusien värien saapumisesta maailmanlaajuiseen myyntiin ei ole vielä mitään tietoa. Viime vuonna Huawei esitteli Huawei P9 -puhelimesta jälkikäteen myös punaisen ja sinisen version, joista jälkimmäinen saapui Suomessa myytiin.

Uudet Mate 9:n värivaihtoehdot ovat teknisesti ja hinnoittelultaan täysin identtisiä kuin jo markkinoilla olevat mallit. Mate 9:n sisällä hyrrää kahdeksanytiminen Kirin 960 -järjestelmäpiiri ja puhelimen takaa löytyy Leican ja Huawein yhteistyössä valmistama kaksoiskamera, joka koostuu 12 megapikselin F2.2 RGB-sensorista sekä 20 megapikselin F2.2 monokromisensorista. Kamerasta löytyy 2 x Hybrid Zoom. Huawei Mate 9 tukee 4K-videokuvausta ja etukamera on kooltaan 8 megapikseliä. Akku on kooltaan 4000 milliampeerituntia, jonka pitäisi Huawein mittauksien mukaan kestää miltein kaksi päivää tavallisessa käytössä. Lisää Mate 9:stä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tai Huawei Mate 9 Pro arvostelusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Mate 9 rantautui myyntiin viime vuoden joulukuussa ja silloin suositushinnaksi kerrottiin 699 euroa, mutta nyt puhelinta saa noin 650 eurolla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei