HuaweiYleinen

Huawei esitteli uuden Watch GT 2 Pro -premium-älykellon – myynti alkaa syyskuussa 329 euron hintaan

Huawei on julkaissut tänään myös uuden premium-luokan älykellon, joka kantaa nimeä Huawei Watch GT 2 Pro. Uutuuskello on julkaistu kahdessa mallissa, jotka ovat sport sekä classic, joista molemmat tulevat myyntiin globaaleilla markkinoilla syyskuun aikana.

Huawei on panostanut uutuuskellossa erityisesti tyylikkääseen rakenteeseen sekä premium-materiaaleihin. Kello on valmistettu safiirilasista, titaanirungosta sekä keraamisesta takaosasta. Lisäksi kellon classic-versiossa on nahkainen ranneke, kun taasen sporttisemmassa luotetaan kumiseen rannekkeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch GT 2 Pro tarjoaa suuren 1,39 tuuman pyöreän OLED-näytön, jossa on 454 x 454 pikselin tarkkuus. Kellon sisällä hyrrää tuttu Kirin A1 -järjestelmäpiiri, joka on nähty myös Huawein aikaisemmissa puettavissa tuotteissa. Akunkesto kellossa kerrotaan olevan kaksi viikkoa tai 30 tunnin käyttöä GPS:n ollessa päällä. Yksi tuoreimmista ominaisuuksista on langaton lataus, joten Watch GT 2 Prota pystytään lataaman nyt myös puhelimen avulla ilman erillistä laturia.

Kellon ominaisuuksia ovat muun muassa tutut urheilutoiminnot sekä terveydenseurantaominaisuudet. Huawei Watch GT 2 Pro tukee muun muassa yli 100 erilaista urheilutilaa sekä se osaa mitata sykettä, unta sekä laskea askeleita, kuten aikaisemmatkin Huawein älykellot. Yksi tuoreista ominaisuuksista on offline-navigointi, joka on toteutettuna GPS-tuen avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein mukaan uusi Watch GT 2 Pro on tulossa myyntiin Euroopassa syyskuun aikana. Sport-versio maksaa 329 euroa ja Classic-versio vastaavasti 349 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei