HuaweiYleinen

Huawei julkaisi uudet huippuluokan FreeBuds Pro -kuulokkeet – myynti alkaa lokakuussa 199 euron hintaan

Huawei on tänään julkaissut uudet FreeBuds Pro -kuulokkeet, jotka ovat täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka tarjoavat alle 200 euron hintaluokassa tuttuja ominaisuuksia. FreeBuds Pro -kuulokkeiden kohokohtia ovat muun muassa taustamelunvaimennus sekä pitkä akunkesto.

FreeBuds Pro -kuulokkeissa on 11 mm elementti, joka takaa Huawein mukaan erinomaisen äänenlaadun. Kuulokkeiden yhteydestä huolehtii Bluetooth 5.2, jonka lisäksi akunkesto on 4-7 tuntia käytöstä riippuen. Itse kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin akut, mutta latauskotelosta löytyy suurempi 580 milliampeeritunnin akku. Kotelossa on USB-C-tyypin latausliitäntä sekä tuki myös langattomalle lataukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on vastameluvaimennus, joka tunnistaa älykkäästi ympäröivät äänet muuttamalla melunvaimennustilaa kuuntelukokemuksen parantamiseksi. Lisäksi FreeBuds Pro -kuulokkeet tarjoavat ominaisuuden, jossa vähennetään ympäristön ääniä, mutta parannetaan ihmisten ääniä. Kuulokkeet tukevat myös yhteyttä kahden erillisen laitteen kanssa. FreeBuds Prossa on myös tuki erilaisille ohjaustyyleille, sillä kuulokkeiden ulkopuolella on kosketusanturi.

FreeBuds Pro -kuulokkeet tulevat saataville kolmessa värissä, jotka ovat hopea Silver Frost, valkoinen Ceramic White sekä musta Carbon Black. Hintaa uutuuskuulokkeilla on 199 euroa ja niiden myynti alkaa lokakuussa 2020.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Vola 2 on paremmat.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei