Huawei

Huawei esitteli uudet Nova-älypuhelimet Berliinin IFA-messuilla

gsmarena_015

Huawei on esitellyt tänään uudet Nova-älypuhelimet IFA-messuilla Beriliinissä. Toinen puhelimista tulee Suomeenkin loppuvuodesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Huawei Nova -perhe on suunniteltu näyttäviksi ja suorituskykyisiksi puhelimiksi palvelemaan uuden sukupolven käyttäjiä, joille älypuhelin on merkittävä työ- ja viestintäväline”, toteaa Huawein Consumer Business Groupin toimitusjohtaja Richard Yu.

”Huawein laitejulkistukset vahvistavat strategiaamme tuoda eri hintapisteisiin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Uusi Nova-mallisto edustaa Huawein asiakaslähtöistä innovaatio-osaamista”, kertoo Huawein Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Sofia Lehtimäki.

Nova-mallistoon kuuluu kaksi älypuhelin versiota, Nova on hieman Nexus 6P:n kaltainen, kun taas Nova Plus on lähempänä yhtiön Mate-sarjaa. Nova-sarjan puhelimia on Huawein mukaan miellyttävä pitää kädessä, niiden pyöristettyjen linjojen sekä maltillisen koon myötä. Huawein mukaan Nova-puhelimia on myös helppo käyttää yhdellä kädellä, edellä mainituista syistä.

Huawei Novassa on 8MP etukamera, joka takaa yhtiön mukaan loistavat selfiet, missä tahansa valaistuksessa. Takakamerana toimii 12MP sensori, jossa on 1,25 um:n linssi. Puhelin tukee myös 4K-kuvausta.

Huawei Nova mallistoa pyörittää Snapdragon 625, joka auttaa säästämään akkua pidempään. Puhelimesta löytyy myös 3D-sormenjälkitunnistin, sekä DTS headphone X -tekniikkaa. Muistia puhelimessa on 3GB ja sisäistä tallennustilaa 32GB.

Huawei Nova tulee Suomessa saataville marraskuussa ja hinnaksi on arvioitu 399€. Nova Plus ei ole toistaiseksi tulossa myyntiin suomessa.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei